Μαρινάκης: «Υπομονή αντί να μας δικάζετε»

Διαβάστε ακόμη:

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη στους παίκτες

Στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο μετά το ντέρμπι της Τούμπας για το σίδερο που βρήκε τον Ντομίνγκες και θα μπορούσε να τον είχε τραυματίσει σοβαρά, όπως και για τη φάση του πέναλτι που δεν έδωσε ο Γιάχος στο τράβηγμα του Κλάους στον Σαντάνα, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε στις δηλώσεις του να σταθεί κυρίως στο παιχνίδι και την ατμόσφαιρα , ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τη δικαστική έρευνα για το ποδόσφαιρο.

«Δεν χρειάζεται κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό. Οταν ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, είναι και ο Ολυμπιακός δυνατός. Αντί να μας δικάζετε κάθε μέρα, κάντε λίγο υπομονή. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, εκτός από το περιστατικό με τον Τσόρι . Δεν έπρεπε να φάει ένα κομμάτι σίδερο στην πλάτη, αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά. Είχαμε πει από πέρυσι ότι όλα αυτά δεν πρέπει να γίνονται. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας, έπρεπε να νικήσουμε καθώς χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έπαιξε παλικαρίσια κι αυτό είπα στους παίκτες. Αξίζαμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, συνεχίζουμε. Τον Φεβρουάριο έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε αισόδοξοι, έχουμε βελτιωθεί και όπως έχω ξαναπεί τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα.

Με τον κ. Σαββίδη συναντηθήκαμε και πριν και μετά το ματς. Δώσαμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τις ομάδες μας».

Σχετικά άρθρα