Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.
Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015. thumbnail

Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Εκείνη η γλύκα της ανάμνησης στριφογυρίζει διαρκώς στην σκέψη σου και δεν την αφήνει να ξεκολλήσει από κείνο το πρόσωπο, που έχει γράψει το όνομά του στην καρδιά σου με χρυσά ανεξίτηλα γράμματα… Ένα πρόσωπο, που ακόμη κι αν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας, δεν έπαψες ποτέ να νιώθεις έντονη την παρουσία του στη ζωή σου!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα


Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα στην αρχή της εβδομάδας, ανοίγει το όμορφο κουτί των αναμνήσεων… Πολλές φορές αρκεί μια και μόνο σκέψη, για να σε κάνει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να καλέσεις εκείνο το πρόσωπο, που η κυρίαρχη παρουσία του στην καρδιά σου, το κάνει πάντα επίκαιρο… Η όψη αυτή είναι υπεύθυνη για πολλές επαναφορές προσώπων από το παρελθόν, πολλούς έρωτες που ανθίζουν ξανά με νέα δεδομένα, στο όνομα όμως της αγάπης του ενός προσώπου προς το άλλο…

 

Είναι όμως υπεύθυνη και για εκείνην την περίεργη εξάρτηση που υπάρχει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, που ακόμα κι αν δεν μπορούν να είναι μαζί, η εμμονή του ενός προς το άλλο, δεν τα αφήνει να απομακρυνθούν, συχνά λειτουργώντας με πολύ καταστροφικό τρόπο και για τους δύο! Έτσι, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο απόλυτες, κτητικές, δογματικές συμπεριφορές, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πρωτοβουλίας, μα λειτουργούν κάτω από τη διαρκή πίεση των συναισθημάτων, χωρίς να μπορούν να δουν με ξεκάθαρο βλέμμα τη αλήθεια… Κι αυτές οι συμπεριφορές ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου… Χρειάζεται να έχεις άμεση επαφή με το συναίσθημά σου, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις εσωτερικές, αλλά και τις εξωτερικές σου ισορροπίες!

Ερμής σε ορθή πορεία


Ο Ερμής την Τετάρτη επανέρχεται σε ορθή πορεία, αρχίζοντας σταδιακά να αποκαθιστά την τάξη και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ανασυγκρότηση, αλλά και την οριστική δρομολόγηση των ζητημάτων, που ενδεχομένως μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα είναι η εποχή να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια, τις ιδέες μας, τα όνειρά μας και να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς να κοιτάμε πίσω μας…

 

Γιατί η ζωή στην πορεία της, ανοίγει διαρκώς καινούργιες διαδρομές και συχνά αλλάζει κατεύθυνση… Και μαζί, καλούμαστε να αλλάξουμε κι εμείς! Ό,τι σκεφτήκαμε, σκεφτήκαμε… Ό,τι αναθεωρήσαμε, αναθεωρήσαμε! Καιρός για δράση! Καιρός για καινούργιες ελπίδες… Και αυτές, σου τις προφέρει μόνο η νέα σου πορεία!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας


Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως βρίσκεσαι σε μια από τις πιο δημιουργικές και επεκτατικές περιόδους της χρονιάς, που σε βοηθάει να κυνηγήσεις το όνειρό σου, την επιθυμία σου, και να καταφέρεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά επιλέγεις… Τα άστρα είναι χορηγοί θετικής ενέργειας, θετικής διάθεσης και αισιοδοξίας, συστατικά απαραίτητα για την ενθάρρυνσή σου!

 

Η ερωτική σου ζωή πλαισιώνεται από όμορφα συναισθήματα και όμορφους ανθρώπους, που βοηθούν στην τόνωση της ψυχολογίας σου και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο κλίμα γύρω σου, αλλά και μέσα σου! Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανόν να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας ανανεώνεται και συνεχίζεται…

 

Και πολύ πιθανόν να είναι η στιγμή που αποβάλεις οτιδήποτε αρνητικό, οτιδήποτε σε κρατάει εγκλωβισμένο ένα παρελθόν, το οποίο δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει… Τόλμησε, οργανώσου και προχώρα… Μπορείς να πας παραπέρα… Είναι η ώρα να προχωρήσεις…Προς τα πού; Μα προς την κατεύθυνση των ονείρων σου!

 

ΥΓ. Ξεκινά μια περίοδος που τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν και τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις και διατροφές, φαίνεται να περνούν σε μια άκρως ανανεωτική φάση. Σταδιακά διευκολύνεσαι και εξελίσσεις τις υποθέσεις που σε κράτησαν σε ακινησία το προηγούμενο διάστημα.

 

Και βέβαια, η ερωτική σου διάθεση επανέρχεται δριμύτερη! Με έναν Ιχθύταξιδεύεις σε πολύ καθάριες συναισθηματικές θάλασσες, αλλά με ένανΥδροχόο ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι έχεις ζητήσει, ό,τι έχει λαχταρήσει η ψυχή σου, μπορείς να απλώσεις το χέρι σου και να το πάρεις! Μην το θεωρείς υπερβολή αυτό, γιατί η περίοδος αυτή έχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται, για να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, τα σχέδιά σου, το όραμά σου και πάνω απ’ όλα, την ελπίδα σου για κάτι καλύτερο, όπως και αν το ορίζεις αυτό… Μην το σκέπτεσαι, μην αναβάλεις και μην καθυστερείς τίποτα! Ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, είναι μια μοναδική εύκαιρα που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία ή στην ευτυχία!

 

Η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται και σε προσκαλεί σε μια… γιορτή, όπου πολύ πιθανόν να ανακαλύψεις και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το οποίο είναι εκεί και σε περιμένει να σου μιλήσει, να σου ανοίξει την καρδιά του και να σε βάλει μέσα της ξανά… Δεν αποκλείεται όμως, να υπάρξει ένα καινούργιο πρόσωπό, που και μόνο η ματιά που θα ανταλλάξεις μαζί του, θα σε κάνει να νοιώσεις πως είναι εκεί για σένα και μόνο… Να νιώσεις εκείνη τη γνωστή οικειότητα, που έχει ο έρωτας ανάμεσα σε δύο πρόσωπα φαινομενικά άγνωστα, όμως στην ουσία τόσο γνωστά!

 

ΥΓ. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σε ισορροπία και επαγγελματικά θέματα, που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Ενδεχομένως να μπορέσεις να τα δρομολογήσεις σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, μια και βρίσκεσαι πολύ κοντά στις επιδιώξεις ή τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους!

 

Με έναν Ιχθύ πάντως ανανεώνεις πλήρως την ερωτική σου ζωή και το συναίσθημά σου χτυπάει κόκκινο! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Το σενάριο του έργου που πρωταγωνιστείς στο διάστημα αυτό, μπορεί να είναι περίπλοκο και να νιώσεις πως δεν ξέρεις πολλές φορές σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς… Όμως είναι σημαντικό τώρα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, εκείνη τη φωνή μέσα σου, που πάντα κάτι έχει να σου πει και συνήθως δεν πέφτει ποτέ έξω! Και βέβαια, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να υπερασπιστείς την αλήθεια σου, τον εαυτό σου, τις αξίες σου. Να θέσεις τα δικά σου όρια και μέχρι πού θα επιτρέψεις στους γύρω σου να φτάσουν! Είναι σημαντικό τώρα να ελέγξεις τη διάθεσή σου να σταθείς, να προσφέρεις, να συμπάσχεις με όποιον νιώθεις πως σε έχει ανάγκη… Είναι πιθανό το ενδεχόμενο παρακάτω να νιώσεις πως αυτό το έδωσες, δεν εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε!

 

Το συναίσθημά σου παίζει περίεργα παιχνίδια όλη την περίοδο αυτή. Από τη μια, βγάζει από μέσα σου όλη εκείνη την πληθωρικότητα και την αγάπη που έχεις για τους ανθρώπους, από την άλλη όμως μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις υπερβολικά και να δώσει πολύ περισσότερα απ’ όσα αντέχεις, με αποτέλεσμα να νοιώσεις ακόμα και εξαντλημένος!

 

Ο έρωτας φέρνει διαφορές προκλήσεις, που παίζουν με τα συναισθήματά σου. Πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που φαίνεται πως η καρδιά σου χτυπά ακόμα πολύ δυνατά γι’ αυτό… Αλλά και νέα πρόσωπα, που ενδεχομένως μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, ίσως να έχουν αυτήν ακριβώς τη μορφή, ενός άκρατου, ανεξέλεγκτου συναισθηματισμού, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις με όρους και όρια… Τα δίνεις όλα, το ερώτημα όμως είναι… τι ζητάς για αντάλλαγμα;

 

ΥΓ. Το παρασκήνιο συνεχίζει να δημιουργεί τις δικές του εξελίξεις, που προετοίμαζε το προηγούμενο διάστημα και τώρα έρχονται στο προσκήνιο, ίσως και με τη μορφή αποκαλύψεων! Να εισαι προετοιμασμένος…

 

Παρασκηνιακός μπορεί να είναι και ο έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου, δημιουργώντας όμως πολύ… suspens! Πάντως με έναν άλλο Ιχθύ, αυτό που μοιράζεστε είναι εκτός πραγματικότητας! Αλλά και με έναν Παρθένο, το παρελθόν ζωντανεύει ξανά! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπήμας στο τέλος του άρθρου.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X