Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι. thumbnail

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Οι προβλέψεις της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Τα περισσότερα τραγούδια είναι αφιερωμένα σε αυτόν… Όλες οι καρδιές έχουν χτυπήσει στο ρυθμό του, πολλά μάτια έχουν γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας του, ενώ όλη η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η «γέννηση» νέων κύκλων, οφείλονται σε αυτόν… Στον «φτερωτό» άγγελο, ο οποίος στοχεύει με τα βέλη του την καρδιά μας, δίνοντας άλλο νόημα στη ζωή μας… Μιλάμε φυσικά για τον «έρωτα» που την εβδομάδα 9-15 Φεβρουαρίου 2015, έχει την… τιμητική του! Τα ζώδια αυτή την εβδομάδα εκπέμπουν στον ρυθμό του έρωτα, με τον Άγιο Βαλεντίνο να δίνει μία άλλη διάσταση στις μέρες μας. Άλλοτε να μας κάνει να γελάμε και να είμαστε όλο πειράγματα και άλλοτε να μας δημιουργεί την λαχτάρα και την προσμονή να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να βρούμε την πλήρη ανταπόκριση… Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά! Αλλά ας δούμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα και την επιρροή τους στην αισθηματική μας ζωή!

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ο έρωτας έχει βάθος και ουσία…


Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων να βρίσκεται σε θετική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Το συναίσθημα, συμπορεύεται με την λογική και οδηγεί σε αλλαγές που έχουν καλό σκοπό… Μπορεί να κατανοήσεις ότι τα συναισθήματα που σε συνδέουν με έναν άνθρωπο έχουν βάθος και ουσία… Πιθανότατα να πάρεις μία σημαντική ερωτική επιβεβαίωση! Όλα αυτά θα συμβούν αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού (ΚαρκίνουΣκορπιούΙχθείς) ή των ζωδίων της Γης (ΤαύρουΠαρθένουΑιγόκερου)!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα: Θεραπεύονται οι ερωτικές πληγές του παρελθόντος!


Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, επιβάλει το συναίσθημα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Ο Χείρωνας, από την ίδια θέση, σε κάνει να διεισδύεις στα εσώψυχά σου, να αντιμετωπίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και σε «θεραπεύει» από το χάος που υπήρχε μέσα σου! Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα από το ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να επουλωθούν τα ερωτικά πλήγματα. Αν είσαι ζώδιο του Νερού (ΚαρκίνοςΣκορπιόςΙχθείς), ήζώδιο της Γης (ΤαύροςΠαρθένοςΑιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις την σχέση του παρελθόντος που σε στιγμάτισε. Πιθανό είναι και το γεγονός να έχεις ερωτικές εξελίξεις, που θα σε κάνουν να αφήσεις στην άκρη τις πίκρες που έζησες το τελευταίο διάστημα.

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε ορθή φορά, βάζει σε τάξη το μυαλό μας…


Αρκετά μπερδεύτηκες, απελπίστηκες και αιφνιδιάστηκες από το παρελθόν σου… Από αυτή την Τετάρτη στις 11 του μήνα, ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντάς σου τον «αέρα» να πάρεις αποφάσεις και να δεις τα πράγματα πιο καθαρά! Τα μηνύματα, οι ειδήσεις και οι συναντήσεις, δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο και καμία δικαιολογία… Πλέον, με τον Ερμή να κινείται σε ορθή φορά στον Υδροχόο, έρχονται ειδήσεις «αστραπή» που ξαφνιάζουν και δημιουργούν την έκπληξη! Αυτή την εβδομάδα οι ευνοημένοι από τον Ερμή, θα είναι τα ζώδια του Αέρα(ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες,Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

 

Πάμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί στα ερωτικά μας η εβδομάδα 9-15 Φεβρουαρίου, με τον στίχο ενός τραγουδιού! Δες το ζώδιο σου, διάβασε την εβδομαδιαία ερωτική σου πρόβλεψη, άκουσε το τραγούδι σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Θα κάνω πίσω εγώ – Μιχάλης Χατζηγιάννης»

«Γιατί σε ξέρω, γιατί δε θέλω να 'ρθει το τέλος, θα κάνω πίσω εγώ, εγωισμός είναι, αν μ' αγαπάς μείνε, μια μπόρα είναι, είναι η ζωή μας εδώ. Θα κάνω πίσω εγώ! Πως θες να τρακάρουμε για όλα, μετωπική ή καραμπόλα, κάθε σχέση μπαίνει σε τυφώνα, σ' ένα μικρό βαρύ χειμώνα… Μη τεντώνεις το σκοινί, θα πέσουμε κι οι δυο στο γκρεμό»… Ερωτικές υποχωρήσει κάνεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ. Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει αισθηματικό χάος και μπέρδεμα, όμως τις ημέρες αυτές αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό και παλεύεις να κρατήσεις αυτό που αξίζει! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπήμας στο τέλος του άρθρου. 


ΤΑΥΡΟΣ

«Θα προχωράμε μαζί – Γιάννης Βαρδής / Χριστίνα Μαραγκόζη»

«Θα προχωράμε μαζί μέσα σ' αυτή τη ζωή… Θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει…Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί… Έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη! Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, πάμε, Απρίλη και Μάρτη μου… Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου… Γύρω ο κόσμος τρελάθηκε κι όμως η αγάπη μας στάθηκε… Τίποτα ακόμα δεν χάθηκε…» Η ανηφόρα δεν σε τρομάζει, ο έρωτας σου δίνει αυτή την εβδομάδα την δύναμη να ανέβεις βουνά, αγαπητέ Ταύρε… Ερωτικές προσδοκίες εκπληρώνονται και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει για την ώρα! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αν – Χρήστος Δάντης / Κατερίνα Τοπάζη»

«Χρειαζόμουν μια έμπνευση, στ' αλήθεια χρειαζόμουνα μια καινούρια αρχή, μες στο πλήθος ξεχώριζες, σε είδα, ήρθες στην πιο κατάλληλη στιγμή, ό,τι δεν είναι αγάπη, ούτε λίγο δεν σου μοιάζει, ό,τι είσαι μου ταιριάζει! Αν είσαι πάθος μου, αν είσαι τρέλα μου, άσε με να τρελαθώ! Αν είσαι λάθος μου αν είσαι έννοια μου άσε με να σ' αγαπώ»… Ο έρωτας παίρνει μία πολύ σοβαρή μορφή στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Ακολουθείς τα πάθη σου, τα λάθη σου και κανείς δεν σε συγκρατεί, αφού ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, είναι πλέον σε ορθή φορά! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπήμας στο τέλος του άρθρου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η αγάπη είναι μια – Γιάννης Πάριος»

«Η αγάπη είναι μια και ποτέ δε τελειώνει και το ξέρουν καλά όσοι μένουνε μόνοι! Η αγάπη είναι μια κι είσαι εσύ η αγάπη είσαι κείνο το κάτι που μιλά στην καρδιά! Αγάπη μου αγάπη μου καημέ μου και γιορτή ο κόσμος είναι ψεύτικος κι εσύ αληθινή αγάπη μου αγάπη μου να ζούσαμε ξανά ακόμα μια φορά ακόμα μια φορά αγάπη μου αγάπη μου…» Εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, δεν γιορτάζεις τον έρωτα αυτή την εβδομάδα αλλά την… αγάπη, που είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής σου! Θέλεις να βγεις, να φωνάξεις και να πεις παντού ότι αυτή η αγάπη ποτέ δεν θα τελειώσει, θα είναι πάντα δυνατή! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, σε βοηθούν να έρθεις κοντά με την αγάπη σου! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X