Ίωση ο Μαργαρίτης αλλά ταξιδεύει στο Καντού

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που ταλαιπωρείται από ίωση, και τους συνήθεις απόντες Κώστα Κακαρούδη, Κώστα Χαραλαμπίδη, έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της μεθαυριανής (11/2, 9.30 μ.μ.) εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Καντού, που θα είναι η τελευταία του «Δικέφαλου» για το Eurocup της φετινής σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τους «16» της διοργάνωσης μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Τετάρτης (4/2) από την Λιμόζ.
Ο Μαργαρίτης, ωστόσο, θα ακολουθήσει την αποστολή του «Δικέφαλου» στην οποία θα συμμετάσχουν ακόμη οι Δημήτρης Χαριτόπουλος με τον Edi Sinadinovic, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Eurocup. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί (06:35) της Τρίτης από την Θεσσαλονίκη και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στις 11:00 (Ώρα Ελλάδας) στο Μιλάνο και από εκεί οδικώς τα μεταβεί στο Καντού.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Mapooro Arena το βράδυ της Τρίτης (21:00), αλλά και το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00), ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί το ίδιο βράδυ στις 21:30. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει (με την ίδια… διαδρομή) στη Θεσσαλονίκη στις 16:50 την Πέμπτη.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Κώστας Κακαρούδης θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σχετικά άρθρα