Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε η Ζ.Κωνσταντοπούλου
 Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε η Ζ.Κωνσταντοπούλου thumbnail

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε η Ζ.Κωνσταντοπούλου

Σε βαρύτατες καταγγελίας από την έδρα του Προεδρείου της Βουλής προχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου με την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης της Ολομέλειας.


Η νέα Πρόεδρος αποκάλυψε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδοθεί αποφάσεις από τις υπηρεσίες του κοινοβουλίου χωρίς την δική της εντολή αν και αναφέρουν ότι εκδόθηκαν κατόπιν εντολής του Προέδρου της Βουλής.

«Διακινούνται διάφορες αποφάσεις με ημερομηνίες 6 και 7 Φεβρουαρίου ως δήθεν αποφάσεις με εντολή του Προέδρου της Βουλής. Αυτές οι εντολές δεν έχουν  εκδοθεί με εντολή του Προέδρου της Βουλής και έχει καταστεί  σαφές στους αρμοδίους των υπηρεσιών και στον γενικό γραμματέα πως θα πρέπει άμεσα να αρθούν οι συνέπειες από τα ανυπόστατα έγγραφα. Για λόγους διαφάνειας  οφείλω να ενημερώσω το Σώμα. Το κοινοβούλιο θα λειτουργεί με κανόνες διαφάνειας και οφείλουν να συμμορφώνονται όλοι και όσοι έχουν ευθύνη διαχείρισης οικονομικών πόρων».

Πάντως πηγές από τις υπηρεσίες του κοινοβουλίου υποστηρίζουν ότι οι μόνες αποφάσεις που έχουν ληφθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφορούν μετακινήσεις υπαλλήλων και όχι διαχείριση κονδυλίων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες δικαιούνται να πάρουν υπαλλήλους της Βουλής ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από τον αριθμό των βουλευτών. Ορισμένες ΚΟ όπως του ΠΑΣΟΚ έχασαν σημαντικές δυνάμεις και όφειλαν α επιστρέψουν υπαλλήλους. Με αποφάσεις λοιπόν – όπως λενε – οι εργαζόμενοι μετακινήθηκαν είτε στο γραφείο τύπου της Βουλής είτε στο Κανάλι του κοινοβουλίου είτε αλλού.

Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι μεταξύ των υπαλλήλων που μεταφέρθηκαν τις τελευταίες ωρες στο γραφείο τύπου της Βουλής περιλαμβάνεται και ο προσωπικός οδηγός πρώην αντιπροέδρου που δεν κατάφερε να εκλεγεί.X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X