Τριάδα με όβερ από την Αγγλία

111.ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  ΟΒΕΡ  1.65
 
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κλαμπ που έχουν καταρχήν στόχο την παραμονή στις θέσεις των πλέι οφ έχοντας στην άκρη του μυαλού και την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από διπλό στην έδρα της Λιντς όπου για μία ακόμη φορά τον τελευταίο μήνα έδειξε σθεναρή στα μετόπισθεν. Η συμπαγής αμυντική γραμμή της Μπρέντφορντ αναμένεται να δοκιμαστεί σκληρά απόψε καθώς αντίπαλος είναι μία από τις πιό επιθετικές ομάδες της Κατηγορίας. Η Γουότφορντ σκοράρει με άνεση άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα 57 γκολ που έχει πετύχει είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά από τα 62 της πρωτοπόρου Μπόρνμουθ. Περιμένω ανοικτό ματς στο οποίο μπορούν να σκοράρουν και οι δύο συνεπώς εναλλακτικά υπάρχει και το goal. 

124. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΠΡΕΣΤΟΝ  ΟΒΕΡ  1.80

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι με συνεχή θετικά αποτελέσματα κατάφεραν να μπουν στις θέσεις των πλέι οφ στην Α’ Αγγλίας. Το σημαντικότερο όπλο της Τσέστερφιλντ είναι η επιθετική γραμμή και ειδικά εντός έδρας. Στα τέσσερα τελευταία μετρά ισάριθμα όβερ και έχει σκοράρει 11 φορές! Η Πρέστον δεν παίζει παθητικά εκτός άλλωστε μετρά απολογισμό έως τώρα 7-2-5. Εσχάτως σκοράρει συχνά και δείχνει πιό επιθετική διάθεση καθώς στόχο έχει να προλάβει την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Περιμένω ανοικτό ματς όπως εκείνο του πρώτου γύρου όπου έληξε με τη χορταστική ισοπαλία 3-3.

141. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ  ΟΒΕΡ  1.60

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να νικήσει την Εβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” διεύρυνε πάντως το αήττητο φτάνοντας τα οκτώ ματς. Απόψε αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση καθώς βασικός στόχος της ομάδας του Ρότζερς είναι να πλησιάσει την (πέμπτη στην κατάταξη) Τότεναμ στον έναν βαθμό. Βέβαια οι “πετεινοί” δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος και το απέδειξαν για μία ακόμη φορά το περασμένο Σάββατο νικώντας την Αρσεναλ στο τοπικό ντέρμπι με ανατροπή. Με τον Χάρι Κέιν σε φουλ φόρμα σκοράρει διαρκώς και έχει αγαπημένο σκορ το 2-1. Πάμε με το όβερ γιατί αμφότερες έχουν έφεση στο σκοράρισμα.

Σχετικά άρθρα