Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια
Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια thumbnail

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο.


ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Οι όψεις των πλανητών και ιδιαίτερα του Ήλιου από το αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό, σας «εμβολιάζουν» με μια ανυπέρβλητη γοητεία, αλλά και με μια πρωτόγονη τόλμη. Ο μαγνητισμός σας δεν αφήνει ασυγκίνητα τα άτομα που σας συναντούν, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζονται και να πέφτουν με ευκολία στα «δίχτυα σας». Μέσα στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου πολλοί θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κάτω από περίεργες συνθήκες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μια φιλική σχέση να «μεταλλαχθεί» σε σφοδρό έρωτα! Το αν θα μπορέσετε να τον συντηρήσετε για μεγάλο διάστημα, είναι συνάρτηση πολλών προϋποθέσεων.

 

Το δεκαπενθήμερο που ξεκινά με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 4 του μήνα, σας καλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλικές σχέσεις σας και το σύντροφό σας. Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας και να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας. Η συμμετοχή του Δία στο φαινόμενο, σας προστατεύει από τυχόν τύψεις, που θα μπορούσαν να βαρύνουν το υποσυνείδητό σας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για μια εσωτερική ενδοσκόπηση που θα οδηγήσει και σε επαγγελματικές αλλαγές.

 

Χαμογελάστε λοιπόν, γιατί έχετε ραντεβού με την επαγγελματική επιτυχία. Ήλιος και Ερμής υπόσχονται τις καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση των κερδών σας. Μάλιστα, με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11/2, οι προσπάθειες που καταβάλατε καρποφορούν και η ασφάλεια που σας παρέχει η επιτυχία, σας ηρεμεί και σας ενθουσιάζει. Μια νέα πρόταση για συνεργασία θα αποδειχθεί κερδοφόρα και θα έχει γρήγορη και θετική εξέλιξη. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις φιλικές σχέσεις σας και στις συνθήκες που επικρατούν στον κοινωνικό χώρο.

 

Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 20/2 σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο και να αγωνιστείτε για να κατακτήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Παρά το γεγονός ότι θα βρείτε αρκετούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σας, το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 19 του μήνα, συνιστά να κινηθείτε παρασκηνιακά και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, παρά μόνο σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 19/2, θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα βρίσκεται μέχρι τις 20/2 σε «αρμονία» με τον αστερισμό σας, με φυσικό επακόλουθο να εντείνει την επιθυμία σας για γρήγορη αναρρίχηση στις βαθμίδες της επιτυχίας. Μοιάζει σαν να θέλετε να ανέβετε τις σκάλες πηδώντας δύο και τρία σκαλοπάτια μαζί. Ακόμα και αν είστε καλός «ακροβάτης», θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μην πέσετε, χάνοντας, ίσως, κάποια κεκτημένα. Η καλύτερη συμβουλή για εσάς το πρώτο διήμερο του μήνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το «σπεύδε βραδέως», που θα σας «σώσει» από τις παρορμήσεις σας!

 

Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, αν και γίνεται σε δυσαρμονία με το ηλιακό ωροσκόπιο σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους που σχετίζονται με τον στενό κύκλο σας σας. Ωστόσο, γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας ή στο οικογενειακό περιβάλλον, σας απορροφούν χρόνο και σας αποσπούν την προσοχή. Λίγη υπομονή χρειάζεται και όλα θα γίνουν. Έχετε εξάλλου μπροστά σας δυο εβδομάδες, που φτάνουν για να προλάβετε τα πάντα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα φέρει πολύτιμους φίλους, που ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν.

 

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 11 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη στο διάλογο και τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς το «κυνήγι» του έρωτα… καλά κρατεί, καθώς οι πλανήτες επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας για την ανακάλυψη του «ετέρου ημίσεως» μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού μέσα στο ερωτικό στοιχείο μπλέκεται και εκείνο της φιλίας, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση και μια πολύ πιο θερμή σχέση με το σύντροφό σας.

 

Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20 του μήνα, θα προωθήσει με επιτυχία τα μυστικά σχέδια σας, ενώ παράλληλα θα σας «ανεβάσει» ψυχολογικά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες, αφού ο Ήλιος, περνώντας στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 19, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 19, θα σας ανοίξει το δρόμο για την επαγγελματική εξέλιξη που επιδιώκετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Ο απρόβλεπτος Ουρανός και ο ζωοδότης Ήλιος, καθώς εναρμονίζονται από τα φιλικά ζώδια του Υδροχόου και του Κριού, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την θετική εξέλιξη των υποθέσεων που σας απασχολούν. Καθώς οι δύο πλανήτες διανύουν τους τομείς του ωροσκοπίου σας που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες, την τύχη και τη δημιουργικότητα, προσφέρουν τις προοπτικές για ένα απολαυστικό και ευχάριστο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την τυχερή περίοδο για να δρομολογήσετε και να προωθήσετε με δυναμισμό σχέδια και προγράμματα, που αναφέρονται στον τομέα της δουλειάς σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.

 

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας και θα σημάνει θαυμάσιες εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες αισθηματικές γνωριμίες, να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 του μήνα ίσως φρενάρει κάπως τα σχέδιά σας, όμως θα έχετε και την δυνατότητα να εντοπίσετε τυχόν λάθη στις σχέσεις σας, ώστε να τα διορθώσετε.

 

Με τον δικό σας Ερμή σε ορθή πορεία μέσα από τον Υδροχόο από τις 11/2, πολλές από τις καταστάσεις αλλάζουν προς όφελός σας. Επίσης, με τον Άρη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 20, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, θα πρέπει όμως να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας. Δεν θα συναντήσετε εμπόδια, υπάρχουν όμως κάποιοι που λειτουργούν παρασκηνιακά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας βάλουν «τρικλοποδιά». Ίσως μάλιστα, να πρόκειται για ανθρώπους που έχετε εμπιστοσύνη. Είναι σίγουρο πάντως ότι δεν θα καταφέρουν να αναστείλουν την άνοδό σας.

 

Η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε μακρινά ταξίδια και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον τομέα της καριέρας σας από τις 19/2, θα κατακτήσετε μια ανώτερη θέση και θα αποκτήσετε τη φήμη που επιθυμείτε. Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20/2 αποτελεί θετική ένδειξη για τα σχέδια που έχετε θέσει για το άμεσο μέλλον. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και η υποστήριξη των φίλων θα αποδειχθεί σημαντική. 

 

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις καλύτερες προοπτικές για την άνοδο και την αναγνώρισή σας. Μην αφήνετε λεπτό να πάει χαμένο! Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και δείξτε πνεύμα συνεργασίας. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα της δημιουργίας σας, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες δραστηριότητες, για συνεταιρισμούς και για εποικοδομητικές συνεργασίες. Μην αρνείστε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, ακόμα κι αν έχετε την ευχέρεια να μην τις αποδεχθείτε. Η παρουσία της Αφροδίτης μέχρι τις 20 του μήνα στους φιλικούς Ιχθύς ενδείκνυται για επαγγελματικά, αλλά και αισθηματικά ταξίδια, που σας ανεβάζουν το κέφι.

 

Ο άξονας των οικονομικών σας ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 4 του μήνα, γεγονός που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας με περισσότερη άνεση και ευκολία. Αν έχετε ακόμα χρέη και οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί, θα πρέπει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, να δείτε πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Ο Δίας, που βρίσκεται στον τομέα των χρημάτων σας, μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια, αρκεί να περιορίσετε στο ελάχιστο τις περιττές σπατάλες. Αυτή την περίοδο αναμένεται να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν.

 

Το σύμπαν φαίνεται πραγματικά να συνωμοτεί, όχι μόνο για να σας προστατέψει από αντιξοότητες και προβλήματα, αλλά για να σας ωθήσει σε ενέργειες, που αποτελούν το εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Άρης και η Αφροδίτη στους αρμονικούς Ιχθύς μέχρι τις 20/2, φέρνουν ευκαιρίες για αισθηματική και επαγγελματική επιτυχία. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στις και «κτυπήστε» ένα μεγάλο στόχο. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 13 Μαρτίου, προγραμματίστε μια νέα επένδυση και αποδεχθείτε προσκλήσεις που κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19/2 επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής. Αναβιώνει το παρελθόν μέσα σας και σας οδηγεί σε μια επανεξέταση των επιλογών σας. Το δίδυμο Άρης-Αφροδίτη κάνει την είσοδό του στις 20/2 στον Κριό και στον τομέα που σχετίζεται με την κοινωνική θέση και την επαγγελματική καταξίωση. Τώρα ξεκινά μια σημαντική περίοδος, ένας νέος κύκλος ανάπτυξης και κοινωνικής αναγνώρισης. Είναι η εποχή που θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν αναζητάτε μια σταθερή εργασία, καιρός να δραστηριοποιηθείτε. Θα ανταμειφθείτε για τον αγώνα σας. 

 


ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας, μια γλυκιά νοσταλγία για σχέσεις που έχουν τελειώσει είναι πολύ πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε κινήσεις επαναπροσέγγισης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρατεύσετε κοινούς φίλους προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις κάποιων από τους «πρώην» σας. Ωστόσο, τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι κάπως ασαφή και ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξετε με εμπιστοσύνη το παρόν και το μέλλον. Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας να αποκαταστήσετε σχέσεις που δεν αξίζουν. Εξάλλου, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας για να σας φέρει κάτι πολύ πιο αξιόλογο, που θα καλύψει σε βάθος τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

 

Η Πανσέληνος στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σας και η αρμονική όψη με τον Δία από τον αστερισμό σας και τον Ουρανό από τον Κριό, αναμένεται να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν πολύ θετικά τις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Το γεμάτο φεγγάρι θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι περιμένετε από τις σημαντικές αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις σας μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Με την αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 του μήνα, μην πέφτετε στην παγίδα της υπερβολής, αν δεν θέλετε να… προσγειωθείτε απότομα.

 

Αφροδίτη και Άρης στον τομέα των οικονομικών μέχρι τις 20/2 σας ωθούν να απαιτήσετε όσα δικαιούστε: να είστε βέβαιοι ότι θα εισακουστείτε και θα πετύχετε μια καλύτερη οικονομική συμφωνία. Αν πάλι δεν μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις, θα βρείτε ένα επιπλέον εισόδημα. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο θα κερδίσετε πολλά, αρκεί να τα διεκδικήσετε δυναμικά. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11 Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί μια περίοδο θετικών εξελίξεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί το πάθος και αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

 

Το πλανητικό δίδυμο Άρης και Αφροδίτη εισέρχεται στις 20/2 στον Κριό και στον τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τις ανώτερες γνώσεις και τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις. Θα βρίσκεστε σε διάθεση και αναγκαιότητα να κάνετε πράξη τις ιδέες και τα πνευματικά σας «πιστεύω». Θα ταξιδέψετε, θα εντρυφήσετε σε νέες γνώσεις και κουλτούρα. Ασχολίες που έχουν σχέση με τον τουρισμό, την εκπαίδευση, τις εμπορικές συναλλαγές και το εξωτερικό, θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, θα είστε πολύ πιο κατασταλαγμένοι στις επιθυμίες σας, αλλά και στις σχέσεις σας που ανανεώνονται με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 19 του μήνα. 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X