Πολλές αλλαγές ο Περέιρα για ΑΕΚ

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό (11/2, 19:30) προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με τον Βίτορ Περέιρα να δίνει συνέχεια στο ροτέσιον. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή , στην οποία δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Μποτία , Μπενίτες και Μπουχαλάκης αλλά και οι Ρομπέρτο , Κασάμι , Ντοσεβί , Ελαμπντελαουί , Χάρα, Γιαννούλης και Αυλωνίτης για λόγους ξεκούρασης. Στην αποστολή επιστρέφει ο Εντινγκά , ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του στο Κόπα Άφρικα. 

Το βάρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού έπεσε ξανά στην τακτική. Δουλεύτηκε ιδιαίτερα η αμυντική και επιθετική αντίδραση, ενώ παράλληλα έγινε δουλειά επάνω στην τεχνική. Ο Μποτία συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο , ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Μπενίτες και Μπουχαλάκης.

Μετά από το πέρας του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Μέγιερι , Χουτεσιώτης , Σαντάνα, Βούρος , Μανιάτης , Σάλιακας , Αφελάι , Εντινγκά, Φουστέρ , Ντομίνγκεζ, Διαμαντάκος , Μαζουακού , Μιλιβόγεβιτς , Φορτούνης , Σιόβας , Μήτρογλου , Σαλίνο , Ντουρμάζ .

Σχετικά άρθρα