Δυάδα από Ισπανία και Λιμπερταδόρες

Στο 94’ χάσαμε το απόλυτο το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σε εκείνο το λεπτό ισοφαρίστηκε η Μπέτις από την Πονφεραντίνα με πέναλτι στο τελικό 1-1. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Πόνφε» δεν είχε κάνει φάση σε όλο το παιχνίδι (η αντίπαλός της είχε ορισμένες ευκαιρίες να βάλει δεύτερο γκολ και να μας πληρώσει). Πέρασαν ο «άσος» της Νουμάνθια (3-0 τη Σαμπαντέλ) και το over στο Κονσεπσιόν – Ουνιόν Εσπανιόλα (1-2). Το τελευταίο ήρθε στο 90’, οπότε εύκολα μπορούμε να γράψουμε ότι πήραμε (στα τελευταία λεπτά) στο χιλιανό ματς αυτό που μας στέρησε στο ισπανικό.

152    ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ    N/G    1,83 (Bet365)

Πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Ισπανίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ακολουθεί επαναληπτικός. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από 10 ημέρες στο πρωτάθλημα όπου η Μπάρτσα νίκησε 3-2. Περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι τώρα και από τις δύο. Αμφότερες θα κοιτάξουν πρωτίστως να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Η Βιγιαρέαλ δύσκολα θα τα καταφέρει, ποντάρουμε στους Καταλανούς να μην δεχτούν γκολ ώστε να πληρωθούμε. Είναι σαφέστατα βελτιωμένοι τελευταία, έχει επανέλθει η ηρεμία στο εσωτερικό τους, το Κύπελλο είναι βασικός στόχος ιδίως τώρα που έχουν φύγει οι υπόλοιπες… μεγάλες ομάδες από τη μέση. Θεωρούμε ότι θα πάρει τη νίκη με… καθαρό σκορ.

165    Σ. ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΝΤΕΠ. ΤΑΤΣΙΡΑ    Over    1,95 (Bet365)
Επαναληπτικός αγώνας για τον προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε η Τατσίρα (ομάδα από τη Βενεζουέλα) με 2-1, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο σκορ υπέρ της Σέρο (προέρχεται από την Παραγουάη), ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Είναι καλύτερη ομάδα η Σέρο η οποία έχει αποκλείσει δυο φορές στο παρελθόν τη νυν αντίπαλό της. Ο «άσος» δεν πληρώνει καθόλου (και ασφαλώς δεν έχει καμία αξία), πηγαίνουμε κατευθείαν στο over το οποίο βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση. Οποιαδήποτε ομάδα προηγηθεί, θα δώσει το έναυσμα για να… ανοίξει το παιχνίδι και να απολαύσουμε γκολ και θέαμα. Η Σέρο μετράει τη νέα σεζόν 3 σερί over (ήταν και goal) ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ από 5 συνεχόμενα (ήταν και goal) προέρχεται και η αντίπαλός της η οποία μάλιστα, βρήκε δίχτυα στα 8 από τα τελευταία 10 ματς εκτός έδρας. Εάν σκοράρει θα είναι ακόμη καλύτερα για εμάς!

Σχετικά άρθρα