Αρχική / More / Celebrity news / Δείτε πως ήταν ο Γ.Βαρουφάκης στην εφηβεία του
Δείτε πως ήταν ο Γ.Βαρουφάκης στην εφηβεία του thumbnail

Δείτε πως ήταν ο Γ.Βαρουφάκης στην εφηβεία του

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδειξε από πολύ νωρίς την προτίμησή του στην πολιτική και στην οικονομία, συνδυάζοντας αυτή την προτίμηση με γυμναστική και διασκέδαση.


Το βόλεϊ, το κολύμπι και το αρμόνιο που έπαιζε, ήταν οι αγαπημένες του ενασχολήσεις.  


Μόνιμος θαμώνας ο Γιάνης στα γραφεία της διεύθυνσης και με μόνιμη απασχόληση τις κοινοτικές δραστηριότητες, που όλοι ξέρουμε πόσο απορροφημένος ήταν με αυτές (πανηγύρια, καταστατικά, πρωινά συγκροτήματα, κλπ).   Όταν τύχαινε να επισκέπτεται την τάξη, δήλωνε την παρουσία του με διαρκή αντίρρηση σε κάθε στραβό του εκπαιδευτικού συστήματος και γενικά σε ό,τι διαφωνούσε (κάτι πολύ συχνό), πιάνοντας κουβέντα με τους καθηγητές, η οποία πολλές φορές ήταν σωτήρια για τους υπόλοιπους. Διαβάζοντας κανείς αυτά και έχοντας υπόψη του τις αθλητικές υποχρεώσεις του Γιάνη (βασικό στέλεχος του Μίλωνα και της εθνικής παίδων στο βόλεϊ), τις κάθε είδους δραστηριότητές του και το εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για το πανεπιστήμιο, θα νόμιζε ότι πήγαινε χάλια στο σχολείο. Όμως, παρά τα παράπονα των καθηγητών, βρισκόταν σε αξιόλογα επίπεδα.   Κοντά στις άλλες ασχολίες του Γιάνη ήταν και ο ρόλος του στο αρμόνιο του περίφημου συγκροτήματος Migithrians. Ο Γιάνης μόνον με έναν άνθρωπο συμφωνούσε πάντα. Το Γ. Μαρκοπουλιώτη.


Πολλοί θυμούνται τα δυο χέρια στο θέατρο, όταν γινόντουσαν συζητήσεις, μόνιμα σηκωμένα και πολλοί πριν από τη συζήτηση δεν είχαν αμφιβολία για το πάθος που ο ένας υποστήριζε τον άλλο.   Όσο τώρα για τα ενδιαφέροντά του, ήταν πολλά. Η πολιτική, η οικονομία, η πολιτική οικονομία. Ήταν τόσο πειστικός και επίμονος στα επιχειρήματά του, που στο τέλος της συζήτησης σε εξαντλούσε τόσο, που αναγκαζόσουν να υποχωρήσεις. Θα σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία, όπου τον έχουν ήδη δεχτεί. Του ευχόμαστε να γίνει ένας διακεκριμένος οικονομολόγος που θα δώσει δυναμικές λύσεις σε πολλά θέματα και τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην κοινότητά μας».


 


Πηγή:www.lifo.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X