Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Τιτίκα Μητσοπούλου
Τιτίκα Μητσοπούλου thumbnail

Τιτίκα Μητσοπούλου

Η Τιτίκα Μητσοπούλου είναι Ψυχολόγος. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου έλαβε με άριστα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχιατρική και την Παιδοψυχιατρική. Σήμερα διεξάγει στην Ιατρική Σχολή του ιδίου Παν/μιου τη διδακτορική της διατριβή. Από το 2006 εργάζεται ως ιδιώτης ψυχολόγος (αρ.αδ. 6860/02).

Η επαγγελματική της εμπειρία από το 2002 και μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει πολυετείς συνεργασίες με την Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του ΕΚΕΨΥΕ, με το Αιγινήτειο Παν/κό Νοσοκομείο, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, τον Πανελλήνιο Ψυχολογικό Σύλλογο, την Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης, την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς και την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκπαίδευσή της περιλαμβάνει: την εφαρμογή συμπεριφορικών ψυχολογικών παρεμβάσεων στις Διαταραχές Άγχους, στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και στις σχετιζόμενες με αυτή διαταραχές, στην Μετατραυματική Διαταραχή, στις Διαταραχές Σωματικών Συμπτωμάτων, στην Κατάθλιψη, στις Ψυχοσεξουαλικές Δυσλειτουργίες. Συμμετέχει συστηματικά σε ανακοινώσεις σε συνέδρια, σε ερευνητικές εργασίες, σε επιστημονικές δημοσιεύσεις, στην διδασκαλία μαθημάτων, στην εποπτεία ψυχολόγων και ψυχιάτρων, στην συγγραφή εκπαιδευτικού και κλινικού υλικού, καθώς και σε πλήθος ομιλιών για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 210 76 48 898
www.anxietycontrol.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X