Για το προβάδισμα πρόκρισης Ηρακλής και Πανιώνιος

Ηρακλής και Πανιώνιος έχουν δώσει ραντεβού σήμερα στο Καυτζόγλειο (16:00, OTE sport 5) και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν το πρώτο βήμα στην υπόθεση πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τον Αστέρα Τρίπολης και πήραν με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού. Σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει ο Πανιώνιος ωστόσο ο Ηρακλής απέδειξε ότι είναι αξιόμαχος και υπολογίσημος. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σιατραβάνη και Κυριακίδη.

Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη νίκη που θα του δώσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Πρώτο μέλημα βέβαια για την ομάδα του Ουζουνίδη είναι η σωτηρία και η παραμονή στην κατηγορία καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά το Κύπελλο και μία πρόκριση στα ημιτελικά θα δώσει φτερά στα πόδια των Νεοσμυρνιωτών. Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Κολοβός, Οικονομού και Αργυρόπουλος είναι αυτοί που απουσιάζουν για τους κυανέρυθρους.

Σχετικά άρθρα