Διαγωνισμός: Κέρδισε το KAZAM Thunder 345L προσφορά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 Προορισμός για Smartphones, φέρνει αποκλειστικά το νέο 4G Smartphone KAZAM Thunder 345L, μόνο με 99€. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη 4G, διαθέσιμο στο 70% του πληθυσμού της χώρας.

Συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία με έναν κομψό σχεδιασμό, το KAZAM Thunder 345L προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία χρήσης. Διαθέτει οθόνη αφής 4,5 ιντσών τεχνολογίας IPS, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat, κάμερα 5MP και ενσωματωμένη μνήμη 4GB. H συσκευή υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Διαγωνισμός: Κέρδισε το KAZAM Thunder 345L προσφορά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του KAZAM Thunder 345L!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 23:59 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 για την παραλαβή του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σχετικά άρθρα