Στους ομίλους Ουρακάν και Δε Στρόνγκεστ (videos)

Ουρακάν και Δε Στρόνγκεστ πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ομάδα της Αργεντινής ήρθε ισόπαλη 0-0 εντός με την Αλιάνσα Λίμα στη ρεβάνς για τα προκριματικά του θεσμού και πέρασε μετά τον θρίαμβο της με 4-0 στο Περού στον πρώτο αγώνα. Η ομάδα της Βολιβίας στο υψόμετρο της Λα Πας πήρε μεγάλη νίκη με 2-0, με δυο γκολ από τον Εσκομπάρ στο τέλος κόντρα στη Μονάρκας, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση στο Μεξικό είχαμε 1-1.
Στο παιχνίδι της Ουρακάν, η γηπεδούχος είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και στον δεύτερο αγώνα, όπως το δοκάρι με τον Αμπίλα στο πρώτο ημίχρονο. Η Αλιάνσα Λίμα ήταν κατώτερη και στην δεύτερη αναμέτρηση και στις δυο φάσεις που δημιούργησε «μίλησε» ο τερματοφύλακας της Ουρακάν Ντίας…
Στο άλλο παιχνίδι, η Δε Στρόνγκεστ έφτασε στην σπουδαία επιτυχία με 2-0 απέναντι στη Μονάρκας με τον Εσκομπάρ να σκοράρει στο 86’ και στο 89’!
Αναλυτικά στις ρεβάνς για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες έχουμε:Α. Ουρακάν (Αργεντινή)-Αλιάνσα Λίμα (Περού) 0-0 (4-0)Β. Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία)-Μονάρκας (Μεξικό) 2-0 (86’, 89’ Εσκομπάρ) (1-1)11/02Γ. Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη)-Ντεπορτίβο Τατσίρα (Βενεζουέλα) (1-2)Δ. Όνσε Κάλντας (Κολομβία)-Κορίνθιανς (Βραζιλία) (0-4)12/02Ε. Εστουντιάντες (Αργεντινή)-Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγιε (Εκουαδόρ) (0-1)ΣΤ. Νασιονάλ (Ουρουγουάη)-Παλεστίνο (Χιλή) (0-1)
Οι όμιλοι του Κόπα Λιμπερταδόρες διαμορφώνονται ως εξής:1ος όμιλος: Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία), Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (Κολομβία), Κόλο Κόλο (Χιλή) και Άτλας (Μεξικό).2ος όμιλος: Σαν Λορένζο (Αργεντινή), Σάο Πάολο (Βραζιλία), Ντανούμπιο (Ουρουγουάη) και νικητής Δ.3ος όμιλος: Κρουζέιρο (Βραζιλία), Μινέιρο Γκουαγιάνα (Βενεζουέλα), Ουνιβερσιτάριο (Βολιβία) και Ουρακάν (Αργεντινή).4ος όμιλος: Έμελεκ (Εκουαδόρ), Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία), Ουνιβερδιδάδ Ντε Τσίλε Χιλή) και Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία).5ος όμιλος: Ζαμόρα (Βενεζουέλα), Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή), Μοντεβιδέο Ουόντερερς (Ουρουγουάη) και νικητής ΣΤ.6ος όμιλος: Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Χουάν Αούριτς (Περού), Σαν Χοσέ (Βολιβία) και Τίγκρες (Μεξικό)7ος όμιλος: Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία), Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), Λιμπερτάδ (Παραγουάη) και νικητής Ε.8ος όμιλος: Σπόρτινγκ Κριστάν (Περού), Ρασίνγκ Κλουμπ (Αργεντινή), Γκουαρανί (Παραγουάη) και νικητής Γ.

Σχετικά άρθρα