Αρχική / More / Celebrity news / Γιάννης Βαρδής: «Ήρθαν στην κηδεία του πατέρα μου για το θεαθήναι»
Γιάννης Βαρδής: «Ήρθαν στην κηδεία του πατέρα μου για το θεαθήναι» thumbnail

Γιάννης Βαρδής: «Ήρθαν στην κηδεία του πατέρα μου για το θεαθήναι»

Ο Γιάννης Βαρδής, έκανε την πρώτη δημόσια εξομολόγησή του μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή. Ο ίδιος μίλησε για την κηδεία και για όσους έδωσαν το παρών καθαρά για το θεαθήναι, αναφέρθηκε σε σύντροφο του πατέρα του που δεν τον συμπαθούσε, ενώ μίλησε και για το The Voice.


«Υπήρξαν άνθρωποι στην κηδεία που ήρθαν για το θεαθήναι. Καταλαβαίνω όμως και εκείνους που τον αγαπούσαν και δεν μπόρεσαν να παραστούν. Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος του πόνου τους. Επίσης, πήρα πολλά μηνύματα από άγνωστο κόσμο που έχει βιώσει απώλεια. Τους τιμώ αφάνταστα», δήλωσε.


Όσον αφορά στα τραγούδια του πατέρα του, τόνισε: «Ξαφνικά όλοι θέλουν να πουν τραγούδια του πατέρα μου. Κάνω αυτό που έκανε και εκείνος όσο ζούσε. Δεν δίνω άδειες. Τα τραγούδια του είναι η κληρονομιά μου. Είναι το δώρο που μας άφησε».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε σύντροφο του πατέρα του που δεν τον συμπαθούσε: «Ας μην το κρύβουμε. Υπήρχε και σύντροφος του πατέρα μου που δεν μου έδειχνε και ιδιαίτερη συμπάθεια. Αποδεδειγμένα».


Τέλος είπε τη γνώμη του για το «The Voice»: «Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή. Δεν έχω την άνεση που απαιτεί κάτι τέτοιο. Το “Voice” αφορά το αντικείμενό μου. Είναι πολύ προσεγμένο. Ξέρω ότι δεν θα εκτεθώ. Δεν θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι βοηθός της Δέσποινας. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα της Δέσποινας τα οποία όντως είναι “The Voice”».


 


www.real.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X