Μοναδική ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong><span>Μερίδες: 4, Προετοιμασία: 10΄, Παρασκευή: 20΄</span></strong></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong><br /></strong></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<p><em> </em></p>
<p><em>1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες</em></p>
<p><em>2 κ.γ. στιγμιαίος καφές (σκόνη)</em></p>
<p><em>40 γρ. κακάο</em></p>
<p><em>30 γρ. κορν φλάουρ</em></p>
<p><em>120 γρ. ζάχαρη</em></p>
<p><em> </em></p>
<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση</span></strong></p>
<p> </p>
<p><em>Σε μια κατσαρόλα βάζουμε περίπου τα 900 γρ. από το γάλα και τον καφέ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το υπόλοιπο γάλα με έναν αυγοδάρτη. Πριν βράσει το γάλα με τον καφέ, προσθέτουμε το μείγμα του κακάο και ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου δέσει η κρέμα και αρχίσει να κοχλάζει. Την αποσύρουμε και την σερβίρουμε σε 4 ατομικά μπολ. Σερβίρουμε τις κρέμες κατά προτίμηση χλιαρές, αλλιώς τις διατηρούμε στο ψυγείο. </em></p>
<p><em><br /></em></p>
<p><a href="http://www.parliaros.gr">www.parliaros.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα