Βοσνιάδης: «Δεν έχουμε πλεονέκτημα»

Χαμηλούς τόνους παρά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τα Χανιά, κράτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

“Το πρώτο παιχνίδι από τα δύο έμελλε να είναι πολύ δυνατό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με τον αέρα να μας ευνοεί αλλά δυστυχώς δεν προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες. Δεν βάλαμε πολύ την μπάλα στην περιοχή, είχαμε κατοχή που οδηγούσε σε φλυαρία και δεν έβγαζε σε φάσεις. Δεν κάναμε αυτό που έκανε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο και μας πήγε μέσα στην περιοχή με πολλά στημένα. Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε, επιδιώξαμε να βρούμε τον Βάντερσον στο ένας εναντίον ενός με κάποιους από τους ακραίους του αντιπάλου.

Κερδίσαμε το πέναλτι κι είναι σπουδαίο το εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν έχουμε πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε ότι κι εμείς τον Λεβαδειακό στο δεύτερο παιχνίδι τον «πετάξαμε» έξω και τα Χανιά, με ήττα εδώ, «πέταξαν» έξω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα δούμε σοβαρά το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Συνεχίζουμε ήρεμα, τώρα ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα και το επόμενό μας παιχνίδι που είναι σπουδαίο. Να ευχηθώ στα Χανιά και στον συνάδελφο ό,τι καλύτερο”, δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Σχετικά άρθρα