Βεργέτης: «Είναι απειλή ο Παναιτωλικός»

Για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό μίλησε στη NOVA ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.

Οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος διεκδικεί την είσοδό του στην πεντάδα των πλέι οφ:

«Θα συμφωνήσω με τη λέξη απειλή. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψει μία θέση για τα πλέι οφ και αυτό κάνει από μόνο του τον αγώνα πάρα πολύ κρίσιμο. Σε αυτό που θα διαφωνήσω, είναι ότι πως δεν πρόκειται για έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει τη θέση που της αξίζει και την έχει πάρει δίκαια και έχει βλέψεις για το κάτι παραπάνω. Έχει πάρα πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία μπορεί να διαταράξει την αντίπαλη άμυνα. Αυτό κάνει τη δική μας αμυντική οργάνωση να είναι περισσότερο συγκεντρωμένη σε αυτό».

Για το γεγονός ότι αυτό θα είναι το 40ο παιχνίδι της ομάδας και ό,τι συνεπάγεται με αυτό:

«Αυτό θα παίξει ρόλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θέλω να στέκομαι σε αυτό, επειδή η ομάδα έχει κάνει μία προσπάθεια να ανανεώσει το ρόστερ της μέσα στον Γενάρη. Φρεσκάραμε κάποια παιδιά, είχαμε το ρεπό με τη Νίκη Βόλου και είμαστε πιο φρέσκοι σε σχέση με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να να κάνει ο καθένας στο γήπεδο».

Για το τι χρειάζονται να προσέξουν οι Αρκάδες:

«Ξεκινώντας από την επίθεση προς την άμυνα. Ο Άλβες είναι ένας φορ που μου άρεσε ανέκαθεν και τελευταία σκοράρει. Ο Νίκο Μαρτίνες είναι ένας δαιμόνιος χαφ που μπορεί να διαταράξει. Ο Κάπελ, ο Βιγιαφάνες χρειάζονται και αυτοί προσοχή».

Για τις προσθήκες που έχουν υπάρξει στις δύο ομάδες:

«Θα παίξουν ρόλο, είτε ξεκινώντας το παιχνίδι είτε μπαίνοντας ως αλλαγή. Έγιναν πολύ καλές προσθήκες, ψαγμένες με προοπτικές».

Για το πρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης το τελευταίο διάστημα:

«Προσωπικά, όντας ως επαγγελματίας του ποδοσφαίρου, με προβληματίζει πως δεν γίνεται κάτι που πρέπει να γίνεται. Όταν γίνεται κάτι που γίνεται σωστά, δεν προβληματίζομαι. Η ομάδα έβγαλε μία κούραση και είχε μία πτώση, κάτι που δουλεύουμε σε αυτό. Κάναμε κάποιες προπονήσεις, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει».

Σχετικά άρθρα