Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου
Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου thumbnail

Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 13/2 έως 19/2


Ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας «ανοίγουν» τον κύκλο των πλανητικών επιρροών, για να ακολουθήσει ο Άρης. Και με αυτά τα δεδομένα, το επταήμερο δεν προβλέπεται ούτε ήρεμο, ούτε βέβαια και… ανιαρό!
Μάλιστα, η Νέα Σελήνη του μήνα (γίνεται τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 19/2) θα επεκτείνει χρονικά τις ανωτέρω επιρροές μέχρι τις 19 Μαρτίου.
Ειδικά για την Ελλάδα, σε αυτήν αποτυπώνεται η παράλληλη επιρροή του τροπικού Κρόνου και του αστρικού Ουρανού, δηλαδή μια σύγκρουση-σύνθεση ανάμεσα σε περιοριστικές προθέσεις και ρηξικέλευθες δράσεις. Και σε όλο αυτό το σκηνικό που στήνεται στους ουρανούς, έχει ίσως μεγάλη σημασία ότι το Μεσουράνημα της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης στις 18 και 10΄ της Παρθένου «δείχνει» τον γενέθλιο Δία του Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται απέναντι, στις 17 και 10΄ των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι από τις 18/2 μέχρι τις 19/3 ο ίδιος μπορεί να σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία, κάτι βέβαια που είναι καλό και για την Ελλάδα.


Επί προσωπικού πάντως, τα φώτα πέφτουν στις όψεις της Αφροδίτης, η οποία έχει τα δικά της διαδοχικά «συμβούλια» με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Άρη.
Κακό σημάδι αν είσαι «βολεμένος» συναισθηματικά αλλά και ακτίδα φωτός αν νοιώθεις… απελπισμένος! Όχι πως στοιχειοθετείται κάποιου είδους σταθερότητα, θα έχεις όμως τις ευκαιρίες σου να ξεκολλήσεις από το τίποτα, βιώνοντας καταστάσεις που θα σε «ξυπνήσουν». Κι ύστερα βλέπεις…


Στέκομαι περισσότερο στην σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, η οποία ναι μεν θα γίνει με ακρίβεια στις 21/2 αλλά σίγουρα θα σε επηρεάσει από νωρίτερα. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι οι σχέσεις αλλά και η καθημερινότητα σου θα σφραγιστούν από πάθη, έρωτες κι ένα μάλλον περιπετειώδες life style, κάτι που συνάδει και με το «ροζ» περιεχόμενο του Αγίου Βαλεντίνου, που τουλάχιστον για φέτος κλίνει πολύ προς το… κόκκινο! Σημειωτέον πάντως, ότι και για την επιρροή αυτής της όψης ισχύει η παράταση μέχρι τις 19/3.


Εφαρμογές: Έντονος τρόπος ζωής, αίσθηση περιπέτειας. Ερωτισμός, φλερτ, καρδιοχτύπια. Διεκδίκηση, «κυνήγι». Πάθος, ένταση. Μια δυνατή σεξουαλική εμπειρία.
SOS: Ζήλια, ανταγωνισμός. Σεξουαλική παρενόχληση-βία. Φανατισμός. Απιστία, όργια, έκλυτος βίος.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους, Ιχθύες και Ζυγούς.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/70127-ta-sos-tis-evdomados-apo-13-eos-kai-19-fevroyarioy#ixzz3RcTlXNQf

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X