Βεζένκοφ: «Νίκη και με Απόλλωνα»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, ενώ έγραψε και για τη σημασία του κόσμου στο κλειστό της Περιβόλας.

Το blog του Αλέξανδρου:

“Καλησπέρα σε όλους

Ήταν μία ήρεμη εβδομάδα για μας, η οποία κύλησε με πολύ… μάθημα και συγκέντρωση. Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για μας, η οποία μας έδωσε έξτρα ώθηση και κίνητρο για να συνεχίσουμε καλά. Κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία σε σχέση με τον αγώνα του «Nick Galis Hall» και πήραμε μία σπουδαία νίκη, η οποία αφενός μας κράτησε σε καλή θέση βαθμολογικά, αφετέρου έδωσε χαρά στον κόσμο μας.

Μετά από τέτοια ματς και τέτοιες νίκες, η ψυχολογική προετοιμασία είναι πολύ βασικό κομμάτι για την επόμενη αναμέτρηση. Είμαστε προσγειωμένοι και δεν αφήνουμε το σερί νικών που έχουμε να μας παρασύρει. Όπως είπε και ο Βασίλης Σίμτσακ, έχουμε κατά νου το πάθημα του Νοεμβρίου, όταν μετά από σερί νίκες κάναμε τρεις συνεχόμενες ήττες και ρίξαμε μεγάλο βάρος στο να παραμείνουμε… στο έδαφος, μετά τα τέσσερα σερί επιτυχή αποτελέσματα που πετύχαμε τον τελευταίο καιρό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα. Ο Απόλλων είναι ιδιαίτερη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Είναι δυνατός ιδιαίτερα στην έδρα του. Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς και ελπίζουμε να φύγουμε νικητές από την Περιβόλα. Πρόκειται για μία πολύ αθλητική ομάδα. Τους μελετήσαμε καλά στο βίντεο και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Όπως σε κάθε ματς, θα τα δώσουμε όλα και θα παίξουμε πολύ δυνατά για τη νίκη.

Και στο ματς του Σαββάτου δε θα έχουμε στο ρόστερ τον Τόρεϊ Τόμας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Μέχρι τώρα ανταπεξήλθαμε καλά στους αγώνες που δεν έπαιξε και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στην Πάτρα.

Περιμένουμε ότι θα έχει αρκετούς φιλάθλους μας στο γήπεδο και θέλουμε να τους δώσουμε τη χαρά να φύγουν νικητές. Το βέβαιο είναι ότι θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”.

Σχετικά άρθρα