Μαυροκεφαλίδης: «Καλύτερα έτσι»!..

«Το πάθος που δείξαμε για την νίκη έπαιξε ρόλο», εξήγησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά την… περιπετειώδη επικράτηση του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.
«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή ομάδα», εξήγησε ο 31χρόνος φόργουορντ σέντερ για τις δυσκολίες που συνάντησαν οι «πράσινοι» μέχρι να φτάσουν στην νίκη. «Έχει πολύ ταλέντο και δεν πρέπει να μπερδευόμαστε με το γεγονός ότι έχει μόνο μια νίκη στο Top 16», σημείωσε ο Μαυροκεφαλίδης και δήλωσε: «Καλύτερα όμως που ήρθε έτσι η νίκη για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»!
«Το πάθος που δείξαμε για τη νίκη έπαιξε ρόλο», τόνισε ο 31χρόνος φόργουορντ του Παναθηναϊκού και σχολίασε: «Και η συγκέντρωση στην άμυνα γιατί κόψαμε σημαντικές επιθέσεις του Αστέρα. Σε τέτοια παιχνίδια παίζει πάντα». 
Σε ερώτηση για τον Μαριάνοβιτς, τον οποίο κλήθηκε να μαρκάρει, Μαυροκεφαλίδης επισήμανε ότι πλήγωσε τους «πράσινους» με τους πόντους και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε και υπογράμμισε ότι είναι παίκτης με ταλέντο παρά το ύψος του.
Ο 31χρόνος φόργουορντ σέντερ στάθηκε στην βοήθεια του κόσμου στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει την διαφορά: «Ο κόσμος δίνει ώθηση. Το βλέπουμε πως στο ΟΑΚΑ είμαστε μια άλλη ομάδα». «Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και στα εκτός έδρας για να πετύχουμε κάτι καλύτερο», σημείωσε ο Μαυροκεφαλίδης. 

Σχετικά άρθρα