Ισοπαλία 2-2 στην Αλμερία

Αλμερία και Σοσιεδάδ ήρθαν ισόπαλες 2-2 για την 23η αγωνιστική και έτσι πήραν από έναν βαθμό στη προσπάθειά τους να μείνουν μακριά από την ζώνη υποβιβασμού… Η γηπεδούχος δεν έχασε για 3η σερί αγωνιστική (2-1-0) και είναι στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ οι Βάσκοι που δεν έχουν νίκη για τρίτο ματς (0-2-1) με την δεύτερη… κολλητή ισοπαλία έμεινε στο +1 από την αντίπαλό τους. Η φιλοξενούμενη για ένα ακόμα ματς χωρίς τον Μάρκο Βέλα στην σύνθεσή της δεν νίκησε, καθώς με τον Μεξικανό άσο εκτός μετράει 0-6-4.

Η Σοσιεδάδ παρόλο που πριν αυτό το ματς διέθεταν τη χειρότερη επίθεση εκτός έδρας, μπόρεσε ν’… απαντήσει δυο φορές στο προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η Αλμερία προηγήθηκε στο 5’ με πέναλτι στο Βέρθα, και ο Αγκιρέτσε ισοφάρισε σε 1-1 στο 27’. Ο Χέμεντ πέτυχε το 2-1 στο 40’ και ο Κανάλες σημείωσε το 2-2 στο 48’…

Οι συνθέσεις
ΑΛΜΕΡΙΑ: Χουλιάν, Μισέλ, Φραν Βέλεθ, Μάουρο, Ντουμπαριμπιέρ, Βέρθα, Κορόνα, Μπιφουμά (90′ Τόμας), Σοριάνο (65′ Έντγκαρ ), Ουέλινγκτον Σίλβα, Χέμεντ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Θαλδούα, Ανσοτέχι, Μαρτίνεθ, Μπερτσίτσε, Πάρδο, Γρανέρο, Κάστρο (79′ Φινμπόγκασον), Θουρουτούθα (46′ Τσάμπι Πριέτο), Κανάλες (63′ Πάμπλο Ερβίας), Αγκιρέτσε.

Σχετικά άρθρα