«Ικανοποιημένοι από την συνολική εικόνα»

Παρά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι ικανοποιημένη από την συνολική εικόνα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη», είπε αρχικά ο Ράντονιτς και σχολίασε: «Ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ καλά. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Από την άλλη παίξαμε πολύ άσχημα αμυντικά με πολλά λάθη. Είχαμε 9 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Κάπως έτσι ήρθε και η μεγάλη διαφορά στην αρχή του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο μπορούσε να έχει χειροτερέψει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι για εμάς. Αλλά επιστρέψαμε και παίξαμε πολύ καλή άμυνα στη δεύτερη περίοδο. Σε αυτό το σημείο δεν είχαμε κανένα λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα παίξαμε πολύ καλά και στις δύο περιόδους. Μέχρι που φτάσαμε να προηγηθούμε με πέντε πόντους. Κάναμε κάποια λάθη εκείνη τη στιγμή».

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα που εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός», σημείωσε ο κόουτς της σερβικής ομάδας και τόνισε: «Στο τέλος χάσαμε την ευκαιρία για να στείλουμε τον αγώνα στην παράταση. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα απέναντι σε αυτήν την ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε επίσης ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε δίχως σημαντικούς παίκτες για εμάς. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και παλέψαμε για τη νίκη. Στο τέλος δεν φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά από την συνολική μας εικόνα είμαστε ικανοποιημένοι».

Σχετικά άρθρα