Αρχική / More / Celebrity news / Περιστέρα Μπαζιάνα: Η δικαστική διαμάχη της πρώτης κυρίας
Περιστέρα Μπαζιάνα: Η δικαστική διαμάχη της πρώτης κυρίας thumbnail

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η δικαστική διαμάχη της πρώτης κυρίας

H πρώτη κυρία της Ελλάδας, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα είναι ένας αθόρυβος και διακριτικός άνθρωπος. Αποφεύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και κρατά ένα χαμηλό προφίλ.


 Ωστόσο, όταν η ίδια νιώθει ότι θίγεται, τότε δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello το 2003 προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον καθηγητή της, κατηγορώντας τον ότι ιδιοποιήθηκε την πνευματική της εργασία και υπεξαίρεσε αμοιβές που αφορούσαν την εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος του ΟΤΕ. Δικηγόρος της ήταν η Ζωή Κωνσταντούπολου, σημερινή πρόεδρος της Βουλής –στο γάμο της οποίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νυν πρωθυπουργικό ζεύγος είχε κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση– και τον Μάρτιο του 2008 δικαιώθηκε δικαστικά, παρότι είχε όλο τον πανεπιστημιακό κόσμο της Πάτρας εναντίον της.


www.madata.gr


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X