Αυλαία στο Αγρίνιο, μάχη στους «Ζωσιμάδες»

Με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού που υποδέχεται στον Αστέρα Τρίπολης ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Αγρινιώτες φιλοξενούν Αστέρα στις 15:00 και φιλοδοξούν να πάρουν το τρίποντο για να τον… πιάσουν στην 4η θέση. Από την άλλη η ομάδα του Στάικου Βέργετη που έκανε… τουρ σε όλη την Πελοπόννησο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προκειμένου να προπονηθεί, ζητάει την εκτός έδρας νίκη για να εδραιώσει τη θέση της κάτω από τον ΠΑΟΚ, και ελπίζει σε στραβοπάτημα του δικέφαλου ώστε να τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο.

Στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται στους Ζωσιμάδες με τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι θα βολεύονταν ιδιαίτερα με μία ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Αστέρα αφού αν εκείνοι πάρουν τη νίκη απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες θα προσπεράσουν τον Παναιωτολικό και θα βρεθούν σε απόσταση βολής από τον Αστέρα. Ο Πανιώνιος, που την περασμένη αγωνιστική πήρε το «Χ» στην Κέρκυρα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ελπίζει παράλληλα σε ήττα του Λεβαδειακού από την Βέροια αύριο.

Στο ματς που κλείνει την ημέρα ο Ολυμπιακός στο στάδιο Καραϊσκάκη υποδέχεται τον Εργοτέλη, ο οποίος έχει νέο προπονητή αφού συμφώνησε με τον Γιάννη Ματζουράκη. Ο Περέιρα συνεχίζει το ροτέισον ενώ οι Κρητικοί θέλουν το θετικό αποτέλεσμα καθώς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Εργοτέλης έχει βελτιώσει το τελευταίο διάστημα τις εμφανίσεις του ενώ θυμίζουμε πως είχε βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κρήτη.

Σχετικά άρθρα