«Σκληροτράχηλη ομάδα ο Κολοσσός»

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Κολοσσό στην αυριανή (15/2, 15:30) αναμέτρηση της Ρόδου σύμφωνα με τον Μπράιαν Ντάνστον, που περιέγραψε στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ την… οδύσσεια των «ερυθρόλευκων», οι οποίο από την Ρωσία μετά τον αγώνα κόντρα στην Νίζνι ταξίδεψαν κατ’ ευθείαν για το «σμαραγδένιο νησί».

Το σημείωμα του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού:

«Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε καλά. Εμείς βρισκόμαστε στη Ρόδο τώρα μιας και αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό στην έδρα του. Έχουμε φύγει από τη βάση μας από την Τετάρτη όταν και ταξιδέψαμε στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Νίζνι. Εκεί συναντήσαμε πολύ κρύο και χιόνι. Δώσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα και βγήκαμε νικητές ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο γύρο του TOP-16 στην πρώτη θέση με ρεκόρ 6-1. Στη συνέχεια ήρθαμε απευθείας στη Ρόδο και τώρα είμαστε εδώ και απολαμβάνουμε τον ελληνικό ήλιο αφήνοντας πίσω το κρύο και το χιόνι της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι τώρα, ο Κολοσσός είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι τους. Στην έδρα τους παίζουν πάντα καλά και εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι το παιχνίδι μας. Να βάλουμε τους κανόνες μας στο παρκέ μέσω της άμυνας μας και να μην τους επιτρέψουμε να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος των play off γι’ αυτό και κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Δεν πρέπει να υποτιμάς τον οποιονδήποτε και πρέπει πάντα να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και εμείς αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου».

Σχετικά άρθρα