Τα φώτα σε Κρήτη και Περιστέρι

Με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15:00) σε ένα ματς που κρύβει πολλούς κινδύνους ανοίγει η αυλαία της σημερινής ημέρας για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Οι «πράσινοι» έχοντας γνωρίσει την ήττα στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο θέλουν τη ρεβάνς ενώ από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ είναι κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας και αναζητάει ένα μίνι θαύμα για να σωθεί. Μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έδινε φτερά στα πόδια των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου.
Η Κέρκυρα υποδέχεται την Καλλονή με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες. Η Κέρκυρα έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την περασμένη αγωνιστική ενώ η Καλλονή πήρε τον βαθμό στη Μυτιλήνη κόντρα στη Ξάνθη με 2-2.
Ο Λεβαδειακός προερχόμενος από την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά καίγεται για τη νίκη κόντρα στη Βέροια ειδικότερα μετά τη χθεσινή νίκη του Πανιώνιου. Η ομάδα του Άκη Μάτζιου βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και μία νίκη στη Λιβαδειά θα την έφερνε πάνω από από τους Νεοσμυρνιώτες. Από την άλλη μεριά η Βέροια ποντάρει σε στραβοπάτημα της Ξάνθης (παίζει τη Δευτέρα με τον Πλατανιά) και με νίκη σήμερα θα την προσπεράσει.
Την ημέρα κλείνει το ματς στο Περιστέρι που ο Ατρόμητος στο ντεμπούτο του Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καίγεται για νίκη.

Σχετικά άρθρα