Πρώτα Κίεβο, μετά Λεωφόρος

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο δεκαήμερο για τους στόχους του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, καθώς προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο (το βράδυ της Πέμπτης στο Κίεβο), για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟ στο οποίο με νίκη σφραγίζει τίτλο και για τη ρεβάνς με τους Ουκρανούς την άλλη εβδομάδα στο Φάληρο. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα και οι παίκτες του έχουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην αναμέτρηση για το Europa League, με στόχο ένα αποτέλεσμα πρόκρισης κόντρα στην Ντνίπρο που θα είναι ξακούραστη καθώς το τελευταίο διάστημα κάνει μόνο προετοιμασία για τα συγκεκριμένα ματς. Στο Ολυμπίσκι του Κιέβου οι Ουκρανοί περιμένουν 30.000 οπαδούς τους, ενώ εξέδρα θα έχει και η ελληνική ομάδα που αναχωρεί την Τετάρτη και θα επιστρέψει την Παρασκευή, ώστε να σκεφτεί μετά τον Παναθηναϊκό.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τους Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Σιόβα, Σαντάνα, Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι, Αφελάι, Ντοσεβί και Μήτρογλου για το Κίεβο, αλλά έχει σε πρώτο πλάνο και τους φορμαρισμένους Φορτούνη, Ντουρμάζ, τον Αυλωνίτη και τον Μιλιβόγεβιτς. Απουσία πια είναι μόνο αυτή του Φουστέρ με το σπασμένο χέρι, ενώ ο Μποτία αρχίζει σήμερα ξανά προπονήσεις και ετοιμάζεται για την επιστροφή του. 

Σχετικά άρθρα