Μακ: «Εμείς οι παίκτες ευθυνόμαστε»!

Ο αγωνιστικός κατήφορος του ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει. Και για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει οι παίκτες μέσα στα αποδυτήρια να καταλήξουν τι φταίει και να αλλάξουν την κατάσταση.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την αναγκαιότητα αλλαγής, μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. Και είπε ο Σλοβάκος άσος:
«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο μισάωρο θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Αυτό όμως δε συνέβη και στη συνέχεια, αφού οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι και μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές, καταρρεύσαμε σαν ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο αποσυναρμολογηθήκαμε, ο αντίπαλος πέτυχε άλλα τρία γκολ και μας έκανε ότι ήθελε.
Παντού μοιάζουμε σαν σάκος του μποξ και πάντα δεχόμαστε το λιγότερο δύο γκολ. Το ποδόσφαιρο δε παίζεται με τον τρόπο που θέλουν 3-4 παίκτες και οι υπόλοιποι όχι. Πρέπει να μοχθήσουμε και οι έντεκα. Αλλιώς, δεν θα λειτουργήσουμε. Ελπίζω πως ο καθένας από εμάς θα κοιτάξει τον εαυτό του και θα αλλάξει τις υποχρεώσεις του. Η απόδοσή μας τις τελευταίες εβδομάδες, είναι ντροπή.
Μετά την επιστροφή μας από την Αθήνα, μας περίμεναν μέσα στη νύχτα δυσαρεστημένοι οπαδοί. Μπορώ να δηλώσω ευθαρσώς πως για την τωρινή κατάσταση δεν ευθύνεται ο προπονητής, αλλά μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εμείς βρισκόμαστε στο χορτάρι, εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο». 

Σχετικά άρθρα