Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο σου ταιριάζει;
Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο σου ταιριάζει;  thumbnail

Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο σου ταιριάζει;

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015


Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μία πλανητική στασιμότητα, που μας έκανε πολλές φορές να πέφτουμε σε ρουτίνα… Την εβδομάδα 16-22 Φεβρουαρίου οι πλανήτες σκοπεύουν να μας βγάλουν από την βολή μας, ανατρέποντας το σκηνικό με τον πιο όμορφο τρόπο! Οι εξελίξεις γύρω μας γίνονται πιο γρήγορες, η χαρά, το γέλιο και η επιθυμία για νέα ξεκινήματα, επανέρχονται και πάλι στη ζωή μας! Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι τα γεγονότα αυτών των ημερών, μας περνούν το μήνυμα ότι η ζωή θέλει ρίσκο, περιπέτεια, δράση και αλλαγή, αυτό είναι και το αλατοπίπερο! Ποια ζώδια ευνοούνται τις ημέρες που ακολουθούν; Ποιοι θα έχουν «ρέντα» και ποιοι θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες; Πάμε να δούμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και ποιους θα επηρεάσουν!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Φτάσε εκεί που κάποτε φοβόσουν…


Αυτή την εβδομάδα διώχνουμε μακριά το φόβο, την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες. Ακολουθούμε το ρεύμα της αλλαγής και της μεταμόρφωσης, αφού το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή δεν είναι άλλο από την εξέλιξη και την ανανέωση!Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτή την Πέμπτη στις 19 του μήνα στην 29η μοίρα του ζωδίου του Υδροχόου, μας παρακινεί να κάνουμε τα εμπόδια στην άκρη και να τολμήσουμε σε μία νέα μεγάλη αλλαγή, την οποία κάποτε φοβόμασταν ή δεν τολμούσαμε! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο 3οδεκαήμερο του Υδροχόου, το οποίο εκπροσωπείται από την Αφροδίτη. Είναι αναμενόμενο λοιπόν, ότι αυτές οι αλλαγές θα έχουν άμεσα να κάνουν με τα αισθηματικά μας, τις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας.

 

Άμεσα από αυτό το νέο φεγγάρι επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού,ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου! Τα παραπάνω ζώδια όμως, δεν δέχονται εύκολα τις αλλαγές και δεν προσαρμόζονται σε αυτές, με αποτέλεσμα να ζοριστούν λίγο από το ανατρεπτικό κλίμα που θα υπάρξει τις ημέρες αυτές. Τα ζώδια που σίγουρα θα βρεθούν ευνοημένα και χαρούμενα από αυτό το νέο φεγγάρι είναι τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς) και τα ζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι), που γεννήθηκαν τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου τους!

Ο Ήλιος στους Ιχθείς: Εμπιστέψου το ένστικτο και την καρδιά σου!


Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, λίγες ώρες αργότερα, ο Ήλιος ξεκινά το «ταξίδι» του στο ζώδιο των Ιχθύων!Ξεκινά ο μήνας που τα Ψαράκια έχουν την τιμητική τους, τα γενέθλιά τους, είναι το ζώδιο του μήνα! Ο Ήλιος στους Ιχθείς ολοκληρώνει μία σειρά γεγονότων και μας κάνει να διεισδύσουμε περισσότερο στα εσώψυχά μας, σε αυτά τα κρυφά μονοπάτια της καρδιά μας και εντείνει την δύναμη του ενστίκτου που μπορεί να μας οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις! Ο Ήλιος στους Ιχθείς δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και χαρά κυρίως στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς)!

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό: Νέα ερωτικά ξεκινήματα!


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και της δημιουργικότητας, ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και του… σεξ! Αυτή την εβδομάδα, κάνουν μαζί, το πέρασμά τους, στο ξεκίνημα του ζωδιακού κύκλου, στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού! Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στην αρχή του ζωδιακού κύκλου, έχουμε να περιμένουμε μεγάλες, θεαματικές εξελίξεις στα ερωτικά! Νέες ερωτικές σχέσεις θα δημιουργηθούν, πολλά γεγονότα θα δώσουν «φωτιά» στην αισθηματική μας ζωή, ενώ η τόλμη, η περιπέτεια, το ρίσκο και αυθορμητισμός θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην καθημερινότητά μας. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό, είναι κυρίως τα ζώδια τηςΦωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοί,Υδροχόοι)!

 

Αφού είδαμε τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, πάμε αμέσως τώρα να δούμε πώς θα περάσουν τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Φεβρουαρίου 2015. Δες το ζώδιο σου, διάβασε την πρόβλεψή σου και άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Κορώνα-γράμματα – Ηλίας Βρεττός»

«Πάντα ήσουν στην ζωή μου πότε άσπρο πότε μαύρο, μα δε μ’ άφηνε η καρδιά μου να ξεφύγω να σωθώ, ήσουν μια καταιγίδα, μια αγάπη δίχως αύριο, ένας λόγος για να ζήσω και ένας για να τρελαθώ. Κορώνα-γράμματα και απόψε το ρισκάρω, να στείλω μήνυμα, τηλέφωνο να πάρω, βγαίνω στους δρόμους και σε ψάχνω τα χαράματα και ας παίζω πάλι την ζωή μου κορώνα-γράμματα»! Κορώνα-γράμματα παίζεις στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ! Η Αφροδίτη και ο Άρης εισβάλουν στο ζώδιό σου, για να σε ταρακουνήσουν να μπεις και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επιβεβαιώσεις αισθηματικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν είμαι ό,τι νομίζεις – Τάμτα»

«Δεν είμαι κύκλος που κλείνει και φως που το σβήνει το χέρι σου κι αν άλλο χέρι κρατάς, θα με θυμίζουν βιτρίνες, οι μέρες, οι μήνες, οι δρόμοι που νύχτες θα τους περπατάς, που θα πας; Εγώ δεν είμαι ό,τι νομίζεις, δεν είμαι δώρο που χαρίζεις, ότι μ’ έσπασες ελπίζεις, όμως έχασες, δε με ξέχασες, εγώ δεν είμαι ό,τι νομίζεις, δεν είμαι μνήμη που ραγίζεις, ότι μ’ έσπασες ελπίζεις, όμως έχασες, δεν με ξέχασες…»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, ξαφνιάζεις τον κόσμο γύρω σου με τις αποφάσεις σου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από έντονο πείσμα… Παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου, τολμάς, ρισκάρεις και αλλάζεις αυτό το οποίο δεν εξελίσσεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τρελή ιδέα – Πάνος Κιάμος»

«Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα, έτσι για την αλλαγή να κοιμηθούμε μαζί. Και αν το πρωί που θα ξυπνήσουμε παρέα το μετανιώσεις, δε θα επαναληφθεί. Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα! Έτσι εντελώς ξαφνικά να σε γεμίσω φιλιά και αν την παρόρμησή μου αυτή τη βρεις ωραία, μπορούμε να το δούμε αν θες και σοβαρά!» Πολλές φρέσκες ερωτικές ιδέες τρυπώνουν αυτή την εβδομάδα στο μυαλό σου, αγαπητέ Δίδυμε! Αέρας αλλαγής πλανιέται στα ερωτικά σου και εσύ δεν κάθεσαι φρόνιμα, αλλά είσαι όλο φλερτάκια, συναντησούλες και μηνυματάκια! Βέβαια, θυμήσου ότι ο Κρόνος στον Τοξότη σου επιβάλει να δεις και λίγο σοβαρά τις καταστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κλέφτης έρωτας – Κώστας Δόξας»

«Είμαι εγώ αγέρας, κλέφτης έρωτας, στόχος είμαι σφαίρας, αχ, μη μ’ αγαπάς, αχ, μη μ’ αγαπάς. Θεέ μου, τι σου λέω κι έχει πάει τρεις, όσο και να φταίω, "φεύγω" μη μου πεις, "φεύγω" μη μου πεις. Κοιμήσου εδώ, αλλού μην πας. Θέλω να δω ποιον θες, ποιον αγαπάς. Τα στόρια έκλεισα, δε θα μας δει κανένας μαζί»… Είσαι Καρκίνος των πρώτων ημερών; Έχεις πολλές όμορφες εκπλήξεις να περιμένεις στα αισθηματικά σου… Έχεις γεννηθεί στη συνέχεια του ζωδίου; Το πάθος σε κυριεύει και ο κλέφτης έρωτας κάνει διάρρηξη στην καρδιά σου! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, δεν σου δίνουν την ασφάλεια και την σιγουριά που έχεις ανάγκη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 


 


ΛΕΩΝ

«Επειδή μπορώ – Πάνος Κιάμος»

«Επειδή μπορώ τα διαλύω όλα επειδή μπορώ λέω σε θέλω τώρα! Επειδή μπορώ θέλω πια να ζήσω! Σ’ αγαπώ τρελά και δε θα σ’ αφήσω. Ποιος λείπει απ’ τη γιορτή εγώ κι ο εαυτός μου κι εσύ ρωτάς γιατί κι ας είσαι ο άνθρωπός μου! Μα φταίω μόνο εγώ, εγώ κι η αντοχή μου τα όχι καταργώ για μια επιστροφή μου»… Από αυτή την εβδομάδα κανείς δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει, αγαπητέ Λέοντα! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα αρχή σε μία σχέση! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, δεν σε αφήνουν να κάτσεις σε ησυχία στα αισθηματικά…
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X