Δημούτσος: «Προλαβαίνουμε να μπούμε στην πεντάδα»

Μετά από τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε για τις αλλαγές που επήλθαν με τον ερχομό του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο αλλά και για τις πιθανότητες να βγει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”:
Για την αλλαγή θέσης από «εξάρι» σε «οχτάρι»: «Έπαιξα λίγο πιο μπροστά αυτή τη φορά. Αυτή είναι η φυσική θέση που αγωνίζομαι, απλά στον Ατρόμητο αγωνιζόμουν λίγο πιο πίσω».
Για το τι άλλαξε χθες στον Ατρόμητο: «Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 με 25 λεπτά που ο ΠΑΟΚ είχε μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Για το μεγάλο σκορ έπαιξε σημαντικό ρολό η αποβολή, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα».
Για το τι έφταιγε στον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι με όλες τις μεγάλες ομάδες τα έχουμε πάει καλά. Έχουμε καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο για κανέναν να μας κερδίσει στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Στην αρχή του αγώνα δεν ήταν κακός, όμως η εξέλιξη του παιχνιδιού με την αποβολή άλλαξε την τροπή του ματς».
Τι αντιλαμβάνεται πως έχει αλλάξει ο Νιόπλιας: «Η μεγάλη αλλαγή του κ. Νιόπλια ήταν που πήγε ο Κώστας (σ.σ. Κατσουράνης) μπροστά από τα στόπερ και αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ. Επίσης ζητάει από τα χαφ να πατάμε περισσότερο περιοχή και να δοκιμάζουμε πιο συχνά να σουτάρουμε. Ένα ακόμη στοιχείο είναι οι πολλές κινήσεις στο χώρο, όπως δηλαδή έγινε στα δυο τελευταία γκολ».
Για το αν προλαβαίνει να βγει στην Ευρώπη ο Ατρόμητος: «Θεωρώ πως έχουμε καλή ομάδα κι αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να μπούμε στην πεντάδα και να παίξουμε στην Ευρώπη. Προλαβαίνουμε να μπούμε στην πεντάδα παρά το γεγονός ότι βρίσκονται καλές ομάδες που τη διεκδικούν μαζί μας, όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός».
Για την Εθνική: «Στόχος κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να κληθεί στην Εθνική. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου και μακάρι να καταφέρω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα».

Σχετικά άρθρα