Αγγελίδης, Βρύζας σε Άγγελο και παίκτες

Την επομένη του αγωνιστικού διασυρμού του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο και της νέας ήττας στο πρωτάθλημα, η διοίκηση της ΠΑΕ επιχείρησε να εμβαθύνει στα κακώς κείμενα για να συνέλθει άμεσα η ομάδα. Σε πρώτη φάση στηρίζεται ο Αναστασιάδης παρά το βαρύ κλίμα που υπάρχει. Μάλιστα οι Αγγελίδης και Βρύζας μίλησαν με τον προπονητή και από κοινού ανέλυσαν τι έφταιξε και ήρθε αυτό το νέο αποτέλεσμα που προκαλεί πολύ μεγάλη αντίδραση από την συντριπτικότατη πλειοψηφία των φιλάθλων.

Ακολούθως ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής βρέθηκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στους παίκτες. Εκεί τους είπαν: «Σας έχουμε εμπιστοσύνη, ξέρουμε τις δυνατότητές σας, πρέπει όμως να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες. Η πρώτη θέση στα πλέι οφ, αποτελεί τον μοναδικό βασικό στόχο. Και θα πρέπει η ομάδα να πετύχει».

Από την πλευρά του ο Αγγελος Αναστασιάδης, επανέλαβε στους παίκτες πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, άλλωστε ποτέ δεν φεύγει μόνος του από μία ομάδα, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα. Και τους ζήτησε, να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Να επιτευχθεί μία επανεκκίνηση για τον ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα να αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζει.

Όλα αυτά έγιναν στην Μεσημβρία πριν από την έναρξη της προπόνησης του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις επαφές που είχε ο Σαββίδης με τους συνεργάτες του, δεν μίλησε με τον Αναστασιάδη ή κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα