Ανασύνταξη και στήριξη

Επιχείρηση “ανασύνταξη” στον ΠΑΟΚ την επομένη της “βαριάς” ήττας από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα και όπως τονίζεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου “το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει τη στήριξη της διοίκησης και υπάρχει η εμπιστοσύνη πως η ομάδα θα αντιδράσει και θα επιστρέψει στο σωστό δρόμο, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν βγάζοντας την ποιότητά της μέσα στο γήπεδο”.

Ο προσεχής αγώνας με την Βέροια αποτελεί ευκαιρία προκειμένου ο “Δικέφαλος” να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησε την Δευτέρα με προπόνηση, στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις κατοχής μπάλας και ανασταλτικής λειτουργίας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι, αλλά κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, γυμναστήριο και φυσικοθεραπεία.

Ο Φάνης Τζανδάρης επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω της κάκωσης στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Ράζβαν Ρατς και Δημήτρης Παπαδόπουλος που είχαν εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή.

Την Τρίτη (17.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Σχετικά άρθρα