Champions… time!

Δύο μήνες χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αρκετοί. Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, σε επίπεδο συλλόγων, στον κόσμο ανοίγει ξανά αυλαία απόψε με δύο αναμετρήσεις για τη φάση των 16.

Στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τσέλσι ενώ η Σαχτάρ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου.

Στην αναμέτρηση του Παρισιού δεν υπάρχει φαβορί, καθώς μπορεί οι Γάλλοι να μην βρίσκονται στην καλύτερη του φάση ωστόσο μία ομάδα που έχει το «πολυβόλο» Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς στο ρόστερ της δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση «τελειωμένη». Από την άλλη μεριά ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι και ταξιδεύει στην «πόλη του φωτός» με ανεβασμένη ψυχολογία. Πρόσωπο της βραδιάς αναμφισβήτητα δεν είναι άλλος από τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίς.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Σαχτάρ έχει ένα βουνό να ανέβει αφού απέναντι της παρατάσσεται η Μπάγερν Μονάχου. Στο ματς της Ουκρανίας (της ταραγμένης και πολύπαθης Ουκρανίας) υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Γερμανοί προέρχονται από το ευρύ 8-0 επί του Αμβούργου, έχουν σχεδόν αγκαλιάσει την κούπα της Μπουντεσλιγκα και ψάχνουν… αντίπαλο που θα τους βάλει φρένο.

Σχετικά άρθρα