Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 19/2
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 19/2 thumbnail

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/2 έως 19/2

Σελήνη στον Υδροχόο – Η Νέα Σελήνη που γοητεύει την απογοήτευση


Εν αναμονή πολλών γεγονότων στην πολιτική σκηνή, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 17/2 στις 2.14 μετά τα μεσάνυχτα για την ολοκλήρωση άλλης μιας νέας φάσης της.
Νέα ξεκινήματα εν όψει σε όλα τα επίπεδα με το Υδροχοϊκό πνεύμα να μας παρακινεί σε αντισυμβατικές λύσεις.


Στις 7.00 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με πάρα πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις στο καυτό θέμα του προτεινόμενου προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αναμένεται να επικρατήσουν οι πιο προοδευτικές προτάσεις.
Στην προσωπική μας ζωή κάτι ανάλογο συμβαίνει και η μέρα ξεκινά με διανοητική υπερδιέγερση.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί στις 9.17 το πρωί επιβεβαιώνει πως οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι καλά αξιολογημένες και κάτω από ώριμη σκέψη.
Η μέρα κυλάει χωρίς άλλες όψεις της Σελήνης, αλλά υπό την επιρροή της συνόδου Άρη – Αφροδίτης στους Ιχθύες, που από τη μια γλυκαίνει τις αντιδράσεις και από την άλλη παραπλανεί, θολώνοντας τα νερά.
Σκοπιμότητες και τακτικές θα επικρατήσουν ως το βράδυ.


Στις 18/2 μόλις 29 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί νευρικότητα και ανάγκη έκφρασης των απόψεων και των ιδεών μας.
Στις 3.59 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Δία δεν θα μπορέσει να μας κάνει να υπερβάλλουμε με θεατρικές συμπεριφορές, καθώς συντελείται μια ώρα που επιβάλλει χαλάρωση και ξεκούραση.
Όλη την υπόλοιπη μέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αλλά όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη να ξεκινήσουμε κάτι νέο, πρωτότυπο, ασυνήθιστο, εξτρεμιστικό, αλτρουιστικό και συλλογικό. Βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και την βαρετή μας καθημερινότητα.

Διαβάστετ τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/70286-i-kathimerini-epirroi-tis-selinis-apo-17-2-eos-19-2#ixzz3S0PqhP3v

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X