Κοντράρουμε 3 φαβορί στο Λιμπερταδόρες

Επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα, ενώ μπαίνει στη… μάχη και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Με αυτό θα ασχοληθούμε αποκλειστικά απόψε.
112   ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ – ΕΜΕΛΕΚ  2 (+1)    1,60 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο, Ιντερνασιονάλ και Δε Στρόνγκεστ οι άλλες δύο ομάδες. Στηρίζουμε τη φιλοξενούμενη στο +1 κάτι που σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ήττας με ένα γκολ ακριβώς και οδηγούμαστε στον κουβά σε περίπτωση που χάσει με δύο τέρματα και πάνω. Δεν υπάρχει καμία αξία στον «άσο», η Τσίλε έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα με νίκη σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα της Χιλής. Υπάρχει γκρίνια στο εσωτερικό της, δεν παίζει μπάλα και αρκετοί παίκτες της είναι ντεφορμέ. Η Εμελεκ είναι η πρωταθλήτρια του Ισημερινού, δεν έχει αλλάξει το ρόστερ της την τελευταία διετία (θα φύγει, πάντως, ο προπονητής της τον επόμενο μήνα), αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Χιλή. 
116   ΑΤΛΑΣ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ     Χ2 (Δ.Ε.) 1,70 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Μινέιρο και Κόλο Κόλο οι άλλες δύο ομάδες. Η Ατλας αγωνίστηκε τελευταία φορά στον θεσμό το 2008, ευελπιστεί να κάνει μία καλή πορεία, χωρίς, πάντως, να είναι το Λιμπερταδόρες η βασική της προτεραιότητα. Είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας. Η Σάντα Φε από την άλλη, κράτησε τον βασικό της κορμό και τον προπονητή και έκανε αξιόλογες μεταγραφές. Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Κολομβίας, διαθέτει δύο ενδεκάδες, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Λιμπερταδόρες. Κατέβασε τα δεύτερα… το Σαββατοκύριακο στη Λίγκα οπότε θα είναι ξεκούραστη, εν αντιθέσει με τη μεξικάνικη αντίπαλό της που έπαιξε με βασικούς. Εχει την ευκαιρία να τερματίσει το αρνητικό σερί της εκτός έδρας (5 συνεχόμενες ήττες).
155   ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ΣΑΜΟΡΑ    2 (+1)       1,55 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο, Μπόκα και Παλεστίνο οι άλλες δύο ομάδες. Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο. Στηρίζουμε τη φιλοξενούμενη στο +1 κάτι που σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ήττας με ένα γκολ ακριβώς και οδηγούμαστε στον κουβά σε περίπτωση που χάσει με δύο γκολ και πάνω. Η Μοντεβίδεο προέρχεται από την Ουρουγουάη, αλλά δεν συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2002 ήταν νη τελευταία φορά που αγωνίστηκε στον θεσμό. Εχει δώσει μόλις ένα επίσημο ματς, χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό. Η Σαμόρα από την άλλη, βρίσκεται στην κορυφή στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, θετικό γι’ αυτή ότι έχει παίξει ήδη πέντε φορές σε επίσημο επίπεδο. Δεν έχει ακόμη νίκη εκτός έδρας στη διοργάνωση (0-1-5), δεν ξέρουμε αν θα το πράξει τώρα, πιστεύουμε, όμως, ότι δεν θα χάσει, ενώ και ακόμη και αν ηττηθεί δεν θα είναι με παραπάνω από ένα γκολ

Σχετικά άρθρα