Καταδικάζει και ζητάει τιμωρία Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο “Μελίνα Μερκούρη” και τονίζει πως περιμένει από τα αρμόδια όργανα να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση:
“Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά του απογοήτευση και καταδικάζει τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.
Ένας αγώνας διαφήμιση για το βόλεϊ, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων τηςVOLLEYLEAGUE αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια και τις ασχήμιες των οπαδών του Ολυμπιακού (υβριστικό πανό, ρίψεις αντικειμένων, αντεθνικά συνθήματα) , που είχαν ως συνέπεια να τραυματιστούν, ευτυχώς πολύ ελαφριά τρεις αθλητές της ομάδας μας. Μεταξύ αυτών ο Ερνάντο Γκόμεζ και ο Βασίλης Κουρνέτας που στο παρελθόν τίμησαν τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ευχαριστούμε το ΤΑΑ Ολυμπιακός για τη δημόσια αναγνώριση της δίκαιης επικράτηση της ομάδας μας. Λυπούμαστε , ωστόσο, που η διοίκηση του ΤΑΑ Ολυμπιακός αντί να καταδικάσει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τα θλιβερά επεισόδια προσπαθεί να βρει άλλοθι.
Το βίντεο της ντροπής με τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια και τη λήξη του αγώνα έχει κάνει το γύρο του κόσμου με τον Ξένο Τύπο να κάνει εκτενή αναφορά και αρνητικά σχόλια.
Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ περιμένει από τα Αρμόδια Όργανα και όλους τους Θεσμικούς φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσουν ισόνομα και ισότιμα το ΤΑΑ Ολυμπιακός με τις ποινές που του αναλογούν σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί στις εκθέσεις του διαιτητή , του παρατηρητή και της αστυνομίας.
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του όλο οπτικοακουστικό υλικό και επιφυλάσσεται για την αποστολή του προς πάσα κατεύθυνση.
Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την άμεση παρέμβαση του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.
Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έχει καθαρή στάση απέναντι στα φαινόμενα αθλητικής βίας και είναι έτοιμη να γίνει αρωγός και να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς σε κάθε προσπάθεια που θα γίνει για την ολική καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους”.

Σχετικά άρθρα