«Θέλω να είμαστε στο 100% για το καλό της ομάδας»

Χαρούμενος για την επιστροφή του Νίκου Παππά δήλωσε ο Έι Τζέι Σλότερ μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ και εν όψει της αυριανής (18/2, 17:00) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 16η αγωνιστική της Basket League.
Παρότι ο Παππάς παίζει στην ίδια θέση με τον Σλότερ, ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» τόνισε ότι: «Θέλω να είμαστε όλοι στο 100% γιατί με αυτό τον τρόπο η ομάδα κερδίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ».
Το μπλογκ του Σλότερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα
Τα καταφέραμε για έναν ακόμα αγώνα μετά τη νίκη μας επί της ΑΕΚ. Όπως σας είχα γράψει ήταν ένας πολύ παράξενος αγώνας γιατί παίξαμε στο γηπεδό μας μεν αλλά μπροστά σε φίλους της ΑΕΚ ενώ επίσης καθίσαμε και σε διαφορετικό πάγκο.
Την Τετάρτη όμως θα επιστρέψουμε στον… πάγκο μας! Και θα έχουμε τους οπαδούς μας κοντά μας και πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί.
Πρωτα απ΄όλα θέλω να σας πω ότι είμαι χαρούμενος επειδή ο Νίκος Παππάς είναι ξανά πίσω σε δράση. Είναι σπουδαίος παίκτης και μας δίνει πολλή βοήθεια κι ενέργεια. Ήταν πολύ άτυχος ως τώρα και εύχομαι να μην έχει άλλα προβλήματα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να κάθεται και να βλέπει. Ο Νίκος είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος παίκτης που μας έλειψε πολύ.
Ίσως να σκεφτείτε: «Ο A.J. είναι τρελός… Αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Παππά και θα χάσει χρόνο συμμετοχής». Αυτός είναι ένας λάθος τρόπος σκέψης. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας και τους συμπαίκτες μας. Θέλω να είμαστε όλοι στο 100% γιατί με αυτό τον τρόπο η ομάδα κερδίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ελπίζω ότι ο Γκάνι θα είναι σύντομα κοντά μας και θα βάλουμε ένα στοίχημα: Ποιος πηδάει ψηλότερα, ο Τζέιμς ή ο Γκάνι; Αυτό είναι ένα καλό στοίχημα.
Τώρα θα αγωνιστούμε κόντρα στα Τρίκαλα. Είναι καλή ομάδα και δεν έχουν κάτι να χάσουν αγωνιζόμενοι εναντίον μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ γιατί εκεί είναι μια μεγάλη πρόκληση: Πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου. Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.
Θα πάμε βήμα προς βήμα.
Τα ξαναλέμε σύντομα»

Σχετικά άρθρα