Κωδικός: «Ρύθμιση χρεών» στον ΠΑΟΚ

Τις τελικές σημερινές εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ρύθμιση των χρεών αφενός και αφετέρου την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από την Βουλή, περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Και δεν είναι οι μοναδικοί.

Θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα από τον βραχνά των χρεών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να μπορέσει στο μέλλον ο μεγαλομέτοχος να εφαρμόσει τα σχέδιά που είχε δημοσιοποιήσει προ μηνών. Η ουσία όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ με την ρύθμιση των χρεών και εφόσον υπαχθεί σε αυτή την διαδικασία θα απελευθερωθεί. Θα σπάσει τα δεσμά της εξάρτησης, θα γίνει μια ομάδα που μπορεί να..απογειωθεί.

Ο Σαββίδης δεν έχει εκφραστεί δημόσια το τελευταίο διάστημα. Προφανώς περιμένει τις εξελίξεις. Και θα περιμένει λογικά μέχρι να κατατεθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο στην Βουλή, για να ψηφιστεί από τους βουλευτές. Ο Σαββίδης παλαιότερα είχε δηλώσει πως πρόθεσή του είναι να πληρώσει τα χρέη, ζητούσε όμως να τακτοποιήσει τις οφειλές εφάπαξ και χωρίς προσαυξήσεις. Εφόσον ισχύσει η εφάπαξ καταβολή, τότε θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις εξαγγελίες, πρώτα θα πρέπει να κατατεθεί η ρύθμιση προς ψήφιση και μόλις συμβεί αυτό, τότε θα φανούν στην πράξη οι κινήσεις του ΠΑΟΚ. 

Σχετικά άρθρα