Ξεκάθαρος ο ΠΑΟΚ για Τζανδάρη- Κατσικά

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τους Γιώργο Κατσικά και Φάνη Τζανδάρη για την επέκταση των συμβολαίων τους δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα. Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν, δεν βρέθηκε κοινό σημείο τομής, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Ποια θα είναι η στάση του επίσημου ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα ; Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν προτίθενται να ασχοληθούν εκ νέου με το θέμα. Βάζουν τελεία και παύλα. Αφήνουν τους παίκτες στην τύχη τους (όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαιά τους ενώ σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υπόνοια για την αγωνιστική παρουσία τους στην ομάδα) και εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ  έχουν αξιολογήσει την αξία των ποδοσφαιριστών και έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση η οποία με βάση την αξιολόγηση τους είναι η καλύτερη δυνατή όπως τονίζουν. Πλέον το μπαλάκι πάει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν δεν συμφωνήσουν με τα όσα τους προσφέρει ο Δικέφαλος θα αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι. 

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Τζανδάρη τετραετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του πρώτου χρόνου να είναι 70.000 ευρώ και κλιμακωτά το ποσό να ανεβαίνει κάθε σεζόν. Στον Κατσικά ο Δικέφαλος του  Βορρά προσφέρει  συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές 170.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου. Τις προτάσεις αυτές δεν τις έκαναν δεκτές οι παίκτες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι του ΠΑΟΚ να βάλουν απαγορευτικό στις όποιες διαπραγματεύσεις. Μάλιστα δεν πρόκειται να επανέλθουν με κάποια άλλη πρόταση, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα χρήματα πέραν των όσων είχαν προτείνει από τις πρώτες συζητήσεις.

Σχετικά άρθρα