Αρχική / More / Celebrity news / Νανά Καραγιάννη:"Η ασθένειά μου είναι κληρονομική. Γονιδιακή. Ψυχολογική"
Νανά Καραγιάννη:"Η ασθένειά μου είναι κληρονομική. Γονιδιακή. Ψυχολογική" thumbnail

Νανά Καραγιάννη:"Η ασθένειά μου είναι κληρονομική. Γονιδιακή. Ψυχολογική"

Η Νανά Καραγιάννη που δεν έχει κρύψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη νευρική ανορεξία, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε όλα. 

"Η ασθένειά μου είναι κληρονομική. Γονιδιακή. Ψυχολογική. Είναι οικογενειακό πρόβλημα. Αλλά δεν θα πω περισσότερα γιατί αφορά και άλλους ανθρώπους", εξήγησε και συνέχισε: "Ήθελα να συνεχίσει αυτός ο πόνος για μένα και για τους ανθρώπους που στεναχωρούσα. Οριακά, τη μια φορά θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει. Όμως είμαι σίγουρη πως με κράτησε ο Θεός. Έλεγα μέσα μου συνέχεια ότι "εκείνος ξέρει". Προσευχόμουν και έπαιρνα δύναμη να "σηκωθώ" και έτσι έγινε". 

Όταν κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, δεν έβλεπε αυτό που έβλεπαν οι άλλοι. "Είχα μια διαστρεβλωμένη άποψη του σώματός μου, γιατί τα μάτια μου "έβλεπαν" κάτι άλλο. Αυτή είναι η "παγίδα" αυτής της ασθένειας: η λάθος εικόνα σου. Έχω ζήσει εφιαλτικά βλέμματα του κόσμου,

Η Νανά Καραγιάννη αποφάσισε ν' ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημά της προκειμένου να το ξεπεράσει.


"Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκίνησα μια υπερπροσπάθεια με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής επιστήμονα, ψυχιάτρου. Μου ξεκαθάρισε από την αρχή με τον πιο αυστηρό τρόπο πως αν μια φορά δεν φάω το φαγητό μου ή δεν ακολουθήσω τη θεραπεία θα τελειώσουμε. Με βοήθησε και "ξεκόλλησα". Πήρα κιλά και τα διατηρώ. Και είμαι ευτυχισμένη. Μου οργάνωσε το κεφάλι και βρήκα τη χαμένη μου ευτυχία. Δεν αποδεχόμουν τον εαυτό μου και έτσι πέρασα αρκετά χρόνια "εγκλωβισμένη" σε μια Νανά που ήθελε οπωσδήποτε για παράδειγμα να παντρευτεί, να κάνει παιδιά . Όλο αυτό το πακέτο ήταν ένα παιδικό όνειρο". 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X