Πολλά γκολ στο «Μαδριγάλ», άσος οι «λύκοι»

130. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ Λ. 1 1.50
Σούπερ η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει την φοβερή πορεία στη Μπουντεσλίγκα με εξαιρετικές εμφανίσεις. Το περασμένο Σάββατο νίκησε σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση την Μπάγερ στο Λεβερκούζεν με το χορταστικό 5-4. Σκορ που αναδεικνύει κυρίως τις τεράστιες επιθετικές αρετές της ομάδας του Χένιγκ σε μια σκληρή έδρα όπως είναι η “Μπάι Αρίνα”. Εχει εύκολο το γκολ με τον Ντοστ και με την έλευση του Σίρλε θα πάρει ακόμη περισσότερες λύσεις στη δημιουργία αλλά και στην αποτελεσματικότητα. Οι “λύκοι” θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για την Σπόρτιγκ που βλέπει το όνειρο της διεκδίκησης του τίτλου στην Πορτογαλία να απομακρύνεται αισθητά μετά το 1-1 στην έδρα της Μπελενένσες. Εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα απειλητική όταν μάλιστα έχει απέναντι ομάδες του επιπέδου της Βόλφσμπουργκ. Σημαντική απουσία ο τιμωρημένος Καρβάλιο από τη μεσαία γραμμή. Χαμηλός ο άσος αλλά η απόδοση είναι δίκαιη με βάση την εικόνα των δύο ομάδων αυτή τη χρονική περίοδο.
 
135. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ 1.75
Οι Τούρκοι είναι το αουτσάιντερ σε αυτό ζευγάρι καθώς υστερούν σε ποιότητα αλλά και εμπειρία της αντιπάλου τους. Ομάδα επιθετική πάντως αυτή με τον Ερσούν Γιανάλ στον πάγκο ο οποίος την ¨έστρωσε” τουλάχιστον στην εμπροσθοφυλακή όταν ανέλαβε στη θέση του Χαλίλχοτζιτς. Εντός δείχνει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά καθώς μπορεί να δυσκολευτεί από μικρές ομάδες και να δείξει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό της σε πιό δυνατά κλαμπ. Λογικά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την επιθετική τακτική που την διακρίνει καθώς θα επιζητήσει τη νίκη έτσι ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Νάπολι είναι ομάδα των μεγάλων σκορ κι αν βρει κενά στην άμυνα της Τραμπζονσπόρ θα την τιμωρήσει. Αλλωστε είναι σε καλή κατάσταση τόσο ο Ιγκουαϊν όσο και ο νεοφερμένος Γκαμπιαντίνι.
 
138. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-6 2.20
Το rotation του Μαρθελίνο σε συνδυασμό με τις απουσίες λόγω τραυματισμών έφερε την ήττα στη Μαδρίτη από τη Βαγεκάνο για τη Βιγιαρεάλ με 2-0. Η πρόθεση πάντως των Ισπανών είναι να προχωρήσουν όσο περισσότερο γίνεται στη διοργάνωση και βέβαια για να το πετύχουν θα βασιστούν κυρίως στην επιθετική ισχύ που τους διακρίνει στο “Μαδριγάλ”. Αρκετοί βασικοί ξεκουράστηκαν για να είναι έτοιμοι στο αποψινό ματς. Ακρως επιθετική ομάδα οι Αυστριακοί με τον Σοριάνο να παραμένει “ζεστός” και μετά τη διακοπή θα πάει στην Ισπανία για να σκοράρει έτσι ώστε να έχει ελπίδες στη ρεβάνς. Ο τρόπος που παίζει ευνοεί τις πολλές ευκαιρίες συνεπώς είναι λογικό το ποντάρισμα στα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα