«Η Λεωφόρος και τα μάτια μας»

Το γήπεδο της Λεωφόρου αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο του εφετινού Παναθηναϊκού, που όταν αγωνίζεται στο σπίτι του -εύκολα ή δύσκολα- κατορθώνει να κάμψει την αντίσταση κάθε αντιπάλου. Το καταδεικνύουν άλλωστε οι έντεκα νίκες και η μόλις μια ήττα που έχει το Τριφύλλι εντός έδρας σε σύνολο δώδεκα αγώνων, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ!

Αναγνωρίζοντας στην ΠΑΕ την ισχύ που προσφέρει στην ομάδα η ιστορική έδρα του συλλόγου κι ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι των Πρασίνων προσπαθούν με κάθε τρόπο να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, εσωτερικά αλλά και με την αστυνομία και την αθλητική ηγεσία του τόπου προκειμένου, αφενός να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας, αφετέρου να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.

Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη με την οποία τόνιζε μεταξύ άλλων πως «δεν ξεχνάμε πως σε μια πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος χρέος ΟΛΩΝ είναι η προστασία της Λεωφόρου μας απ’ οτιδήποτε μπορεί να τη βλάψει. Δημιουργούμε τη γνωστή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα, σπρώχνουμε το τριφύλλι προς τη νίκη, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση.

Ηδη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει συχνή επικοινωνία της διοίκησης με τους οργανωμένους, ενώ σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου με αντιπροσωπεία των οπαδών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού να παραστεί και στη ραδιοφωνική εκπομπή της Θύρας 13 την Παρασκευή θέλοντας να στείλει το μήνυμα «η Λεωφόρος και τα μάτια μας» που λέγεται ευρέως από τους Πράσινους.

Σχετικά άρθρα