Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Μέτα την εκλόγη ως ΠτΔ ώρα έχει ο "καλλοπισμός"
Μέτα την εκλόγη ως ΠτΔ ώρα έχει ο "καλλοπισμός" thumbnail

Μέτα την εκλόγη ως ΠτΔ ώρα έχει ο "καλλοπισμός"

Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία του δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης. Οχι για να απομακρύνουν το χιόνι από τους δρόμους, αλλά για να ομορφύνουν τον δρόμο και γενικότερα τη γειτονιά του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.


Από νωρίς, εργαζόμενοι του δήμου με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ανά χείρας όχι μόνο σκούπισαν τον δρόμο από ξερά φύλλα και άλλα σκουπίδια, αλλά κλάδεψαν και τα δένδρα στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία όπου μένει ο κ. Παυλόπουλος.


Μάλιστα, καθώς απέναντι από την εν λόγω πολυκατοικία βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, οι εργαζόμενοι του δήμου θέλησαν να το συμμαζέψουν όπως-όπως, ξεχορταριάζοντας και καθαρίζοντας τον κήπο, αλλά και κλαδεύοντας τα δένδρα. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο καθαρισμός της εν λόγω εγκαταλελειμμένης οικίας έγινε και για λόγους ασφαλείας, καθώς από χθες στο διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας μένει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X