Με προστασία 20 ανδρών οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αποτυχημένη αποτελέσματα και τα λαϊκά δικαστήρια που υπήρχαν στην Τούμπα αλλά και στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όταν επέστρεφε η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα (μετά το ματς με τον Ατρόμητο) είναι και το ακόλουθο γεγονός. Τις τελευταίες ημέρες, οι προπονήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ γίνονται με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για την ακρίβεια υπάρχουν τουλάχιστον 20 άνδρες από τα stuff του ΠΑΟΚ οι οποίοι έχουν ως ευθύνη την προστασία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, εάν εμφανιστούν στον χώρο προπόνησης οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η απόφαση ελήφθη την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο. Η παρουσία των είκοσι ανδρών γίνεται ασφαλώς για προληπτικούς λόγους καθώς μέχρι και χθες δεν είχαν βρεθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ είτε στην Τούμπα είτε στην Μεσημβρία. Όμως, η παρουσία τους κρίθηκε επιβεβλημένη για να αισθάνονται και οι παίκτες μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το βασικό είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και για να συμβεί αυτό, όλοι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες, στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Βέροια.

Σχετικά άρθρα