Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προτεραιότητα στο πάθος: Άρης και Αφροδίτη στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου
Προτεραιότητα στο πάθος: Άρης και Αφροδίτη στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου thumbnail

Προτεραιότητα στο πάθος: Άρης και Αφροδίτη στον Κριό στις 20 Φεβρουαρίου

Στις 20 Φεβρουαρίου και ώρα 02:11 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 22:05 ακολουθεί και η Αφροδίτη. Ο Άρης θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 31/3, ενώ η Αφροδίτη μέχρι τις 17/3. Στις 22/2 οι δυο εραστές του ζωδιακού ξανασμίγουν μετά από δυο χρόνια, σχηματίζοντας σύνοδο. Η νέα θέση των πλανητών φέρνει στο προσκήνιο αισθηματικά ζητήματα και πρόκειται να “γεννήσει” πολλούς νέους έρωτεςενώ παράλληλα μας κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, αυθόρμητους αλλά και ανυπόμονους, γεγονός που μπορεί άλλες φορές να έχει θετικά αποτελέσματα και άλλες φορές αρνητικά.

 

Το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε πιο ισχυρή θέση από την Αφροδίτη, δίνειπροτεραιότητα στο πάθος και βάζει σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβληματισμό στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, καθώς και στο ζώδιο της αρμονίας, τον Ζυγό. Ωστόσο, με διπλωματία και υπομονή όλοι μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης και να επωφεληθούν.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό


Τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες και Τοξότες) καθώς και οι Δίδυμοι και οιΥδροχόοι, ευνοούνται περισσότερο από αυτές τις επιρροές.

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης αλλά και η Αφροδίτη, περνούν διαδοχικά στο ζώδιό σου στις 20 Φεβρουαρίου, στο οποίο και θα παραμείνουν μέχρι τις 31/3 και τις 17/3 αντίστοιχα. Στις 22/2 μάλιστα πρόκειται να σχηματίσουν σύνοδο, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στις σχέσεις σου. Η συναισθηματική σου ασφάλεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει απόλυτα ή να διαλύσεις μια σχέση, που νοιώθεις ότι σε φθείρει. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, οι πλανήτες της αγάπης και του πάθους, θα φέρουν στο δρόμο σου αρκετές αξιόλογες γνωριμίες και η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα καταλήξει στην δημιουργία ενός μακροχρόνιου δεσμού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους μας.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης μαζί με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Η σύνοδος που θα σχηματίσουν στις 22/2, θα σου δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς σχετικά με την πορεία της αισθηματικής σου ζωής ή και μια νοσταλγία για μια σχέση, που έχει διαλυθεί πρόσφατα. Είτε αποφασίσεις να επαναπροσεγγίσεις μια τέτοια σχέση, είτε νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις τον υπάρχοντα δεσμό σου, οι προσπάθειές σου θα βρουν θετική ανταπόκριση και θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, οι προκλήσεις αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν, ίσως όμως απαιτείται περισσότερη μυστικότητα, ειδικά αν πρόκειται για ένα φλερτ μέσα από το χώρο της δουλειάς σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους μας.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 20 Φεβρουαρίου όπου και σχηματίζουν ακριβή σύνοδο στις 22/2. Οι πλανήτες θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 31/3 και τις 17/3 αντίστοιχα και το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου, τόσο στον αισθηματικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι πιθανό να κάνεις μια ερωτική γνωριμία με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει και επαγγελματικά, ή αντίστροφα εμφανιστεί ένα πρόσωπο στη δουλειά σου, που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε περισσότερες κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα σας δέσει ακόμα περισσότερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗστο 54529 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους μας.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Στις 22/2 μάλιστα, οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο, γεγονός που θα κάνει πιο αισθητά τα γεγονότα. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρας σου, όπου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς για να κατακτήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, και στον αισθηματικό τομέα αναμένονται θετικές προοπτικές, καθώς μπορείς τώρα να ανακοινώσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους μας.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου και σηματοδοτεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίοδο, που θα κρατήσει μέχρι και το τέλος Μαρτίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, να ταξιδέψεις ή και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα καθώς επίσης και για να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση. Η σύνοδος που θα σχηματίσουν οι δυο πλανήτες στις 22/2, αποτελούν την ιδανική στιγμή για τέτοιου είδους αποφάσεις, που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου. Σημαντική εύνοια περιμένει και τους αδέσμευτους Λέοντες, οι οποίοι βρίσκονται πια πολύ κοντά στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους μας.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 20 Φεβρουαρίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η ερωτική σου ζωή, αλλά και τα οικονομικά σου. Στις 22/2 μάλιστα που οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ένας παλιός έρωτας στη ζωή σου στον οποίο θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Σε περίπτωση που διατηρείς μια υγιή σχέση, το διάστημα αυτό το πάθος θα γίνει πιο φλογερό και ο δεσμός με τον σύντροφό σου πιο δυνατός. Τέλος, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, ένα νέο πάθος είναι πολύ πιθανό να σε αναστατώσει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, οι επιρροές αυτές σου δίνουν τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη στα χρέη σου και να δημιουργήσεις μια νέα οικονομική σταθερότητα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μιλήσεις με τους κορυφαίους αστρολόγους μας.

 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X