Νηστίσιμη μηλόπιτα

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<ul>
<li>Μία κούπα ζάχαρη (ή λιγότερο)</li>
</ul>
<ul>
<li>Μία κούπα καλαμποκέλαιο</li>
</ul>
<ul>
<li>Μία κούπα πορτοκαλάδα με ανθρακικό (το ανθρακικό αντικαθιστά τα αυγά και βοηθά το μίγμα να φουσκώσει ενώ παράλληλα δίνει τέλεια γεύση)</li>
</ul>
<ul>
<li>Μία γεμάτη κουταλιά της σούπας κανέλλα</li>
</ul>
<ul>
<li>Δύο βανίλιες</li>
</ul>
<ul>
<li>Ένα πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του</li>
</ul>
<ul>
<li>4-5 μήλα σε κυβάκια (καλό θα είναι, στο μπολ με τα κομμένα μήλα να προσθέσεις μαύρη ζάχαρη και κανέλλα διότι με αυτό το τρόπο δεν μαυρίζουν κι έχουν υπέροχη γεύση)</li>
</ul>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p>Με ένα σύρμα ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα, τις βανίλιες και την κανέλλα μέχρι να δέσουν και να λιώσει η ζάχαρη.</p>
<p>Σιγά σιγά προσθέτουμε και το αλεύρι. Όταν το μείγμα μας γίνει σφιχτό, ρίχνουμε τα μήλα και ύστερα στο ταψάκι μας (με λίγο βούτυρο να μην κολλήσει).</p>
<p>Έχουμε προθερμάνει στους 200 κι αφού βάλουμε το ταψί μας το χαμηλώνουμε στους 180 για 45 λεπτά με μία ώρα</p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα