Συμφωνία με Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

O Αντώνης Παπαδόπουλος συμφώνησε με τη διοίκηση της ΑΕΚ και αναλαμβάνει προπονητής στο ΤΑΠ μέχρι το τέλος της σεζόν. 
Ο 43χρονος τεχνικός ήταν συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά επί μια 5ετία στον Παμβοχαϊκό ενώ ως πρώτος προπονητής έχει δουλέψει σε ομάδες της Α2, με τελευταία τον Εθνικό Πειραιώς τη φετινή σεζόν.
Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε μετά την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα. «Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για την αποστολή που αναλαμβάνω. Γνωρίζω τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Χρέος όλων μας είναι να κάνουμε την υπέρβαση και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο.
Είναι σα να ξεκινάμε ένα νέο μίνι πρωτάθλημα στο οποίο πρέπει να καταθέσουμε ψυχή και σώμα ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Θα αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια για την ιστορία του συλλόγου».
Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Σύρο είπε: «Όλα έγιναν πολλά γρήγορα. Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο για να προετοιμάσω την ομάδα. Ξέρω τα περισσότερα παιδιά αλλά πρέπει να γνωρίσω κι από μέσα την ομάδα.
Υπάρχουν ματς τα οποία πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι στα άλλα θα κατέβουμε για να χάσουμε. Θα επιδιώξουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Γιατί έτσι μόνο σφυρηλατείται ο χαρακτήρας μιας ομάδας».
*Ο Δημήτρης Ωρολογάς αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού από την αποστολή για τη Σύρο. Είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και η μαγνητική που έκανε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού στον τένοντα του πέλματος.

Σχετικά άρθρα