Διπλός κίνδυνος λόγω Ζόριτς

Σε μπελάδες βάζει την ΑΕΚ ο Ντάρκο Ζόριτς. Εδώ και μήνες ο διεθνής  Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην ατζέντη του Ντούσαν Μπρίστινα, ο οποίος διεκδικεί το ποσοστό που του αναλογεί από τη μεταγραφή του πρώην παίκτη της Τσέλικ στην ΑΕΚ.

Ο εν λόγω FIFA agent είχε μείνει… εκτός από τον παίκτη στη μεταγραφή του και αυτό τον είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Ο Μπρίστινα λοιπόν και οι συνεργάτες του, μέσω του δικηγόρου Μίλος Πέγιοβιτς έκαναν καταγγελία στη FIFA και απειλούν την ΑΕΚ μέχρι και με απαγόρευση μεταγραφών, κατηγορώντας την για σωρεία λαθών στο χειρισμό της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Μάλιστα αυτός που κινδυνεύει περισσότερο δεν είναι άλλος από τον 22χρονο διεθνή Μαυροβούνιο επιθετικό, ο οποίος αν αποδειχθεί ένοχος κινδυνεύει με “βαριά καμπάνα”, η οποία σύμφωνα με την πλευρά των ατζέντηδων ενδέχεται να είναι τιμωρία αποκλεισμού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.  

Στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση είχε εμπλακεί το περασμένο καλοκαίρι ο Μομίρ Μπάκρατς, βετεράνος ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ και της Μπρέσια. Ωστόσο ο συγκεκριμένος ατζέντης δεν είναι στη λίστα της FIFA, οπότε σύμφωνα με την πλευρά του Μπρίστινα δεν δικαιούται να εμπλακεί σε μεταγραφή.

Η πλευρά της ΑΕΚ πάντως, στην επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές τους προηγούμενους μήνες, ήταν ξεκάθαρη. Δεν αναγνώριζε πως έχει κάνει κάποιο λάθος χειρισμό και τόνιζε ότι ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Μάλιστα με επιστολή της προς τον κ. Μπρίστινα και τους συνεργάτες του, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, είχε ξεκαθαρίσει πως μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Μπάκρατς, ο οποίος εμφανίστηκε ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και τον κ. Ραντούλοβιτς, ο οποίος ήταν ο νομικός που χειρίστηκε την υπόθεση από την πλευρά της Τσέλικ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.  

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της FIFA. Αν το επόμενο διάστημα δεν υπάρξει συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι σίγουρο πως τα επόμενα επεισόδια θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικά…

Σχετικά άρθρα