Ανάσα για Αγροτικό, «τεσσάρα» η Επισκοπή

Ο Αγροτικός Αστέρας υποδεχόταν τον Τύρναβο για την 18η στροφή του πρωταθλήματος της Football League.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν με κάθε τρόπο τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Και τα κατάφεραν.
Πήραν τους 3 βαθμούς μετά το 2-0 κόντρα στον Τύρναβο και έφτασαν στους 18 βαθμούς. Ελπίζουν πλέον σε στραβοπάτημα τόσο της Αναγέννησης Καρδίτσας όσο και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το σκορ άνοιξε στο 26′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χιντζίδης, στη μόνη φάση του πρώτου μέρους. Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 59′ ο Καραμανλής ανέτρεψε τον Ναστέφσκι και ο Στεφανίδης που ανέλαβε την εκτέλεση του, δεν αστόχησε και έγραψε το τελικό 2-0.
Αγροτικός Αστέρας (Γ. Κούτσης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης, Ναστέφσκι(76’ Βελλίνης), Στεφανίδης, Πάτο, Καρακατσάνης(62’ Γεωργιάδης), Καθάριος
Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος(46 Οτα), Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας(46’ Αλεξίου), Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Κυριάκος(67’ Μπίλα)
Επισκοπή – Ερμιονίδα 4-1
Στο μοναδικό παιχνίδι του Νότιου ομίλου η Επισκοπή φιλοξενούσε την Ερμιονίδα. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με το ευρύ 4-1 και πλέον κοιτούν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Από την άλλη μεριά η Ερμιονίδα έχασε έδαφος στην προσπάθεια της για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.
Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Λάμπρου με σουτ εκτός περιοχής. Στο 27′ ο Κολόκας ανέτρεψε τον Δουμάνη με τον Ευαγγέλλου να δείχνει την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ερμιονίδας. Ο Δελήμπασης από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και έγραψε το 2-0.
Στο 60′ η Ερμιονίδα κερδίζει πέναλτι με τον Βλαχόπουλο να ανατρέπεται από τον Μποτωνάκη. Ο Παβίσεβιτς ευστόχησε και έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 75′ με τον Πετράκο ο οποίος έγραψε το 3-1 μετά από μπαλιά του Μανουσάκη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Πάλλας με σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε (67’ Πάλλας), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Μανουσάκης (83’ Αργυρίου), Δουμάνης (62’ Πετράκος), Βιτώρος.
Ερμιονίδα (Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ταπέ, Δωματάς, Τούτοριτς (73’ Στάικος), Σβόγιτς, Τσακόν (55’ Ιασωνίδης), Βλαχόπουλος, Σαμαράς (34’ Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.

Σχετικά άρθρα